Hogyan fordítsuk át a gondolatainkat?

Jóga Mindennap meditáció online jóga jógaoktató képzés tudatosság magas fokon

Szerző: FreshUp Ági (RYT 500)| Kategória: Egyéb

Drága lelkek,

remélem levelem épp jókor érkezik.

 

// Ha sietve olvasnád, akkor tekerj legalulra az ingyenes kuponkódért.//

 

Időzítés. Mindig nagy kérdés.

Tervezgetni, hogy majd? Minek?! Mikor akkor?

Szeretettel és tele pozitív energiával írom e sorokat. Remélem jó helyen landol, és befogadást talál.

Időszakok mindig vannak az életünkben, és a tágabb környezetünkben is.

Ez is az. Egy olyan időszak, amikor a megszokás nem mehet tovább. Másként kell csinálni a dolgokat. Mondjuk ki kényszerhelyzet.

De mindannyian tudjuk – és gondolj csak vissza – hányszor vezettünk be új dolgokat vagy változtattunk kényszerből! És milyen kimenetele lett! Hiszem, hogy mindent az előnyünkre tudunk fordítani, és hogy a kényszerhelyzet is lehet jó.

 

Gondolkodásmód.

Pozitív, negatív vagy semleges?

Bizakodó, megrettent vagy hátérbe vonuló?

 

Az elménk irányít.

Jó vagy rossz irányba?

Jól érzem magam vagy félelemmel telve vagyok a gondolataim által?

 

Állj meg!

Nézz magadba!

És változtass ha szükséges!

Fordíts a felfogásodon, a gondolatai energiáján, az attitűdödön.

Újdonság?

Igen.

 

Jó ez?

Igen, lehet az!

Új szokások?

Itt az idő!

 

Hogy észrevedd az energiád, milyen irányba vezet!

Hogy örülj

– a kevesebbnek

– a több szabadidőnek

– hogy főzhetsz

– hogy kevesebb van

– hogy rá szánhatod az időd, amire eddig azt mondtad, hogy “bárcsak lenne időm!”

MOST van.

Most VAN.

 

MOST VAN.

Nem tudlak jobban bíztatni, mint e szavakkal, hogy lépj, vedd a kezedbe az irányítást, vedd észre az energetikai készleted és kapcsolódj önmagadhoz.

Számos technika van rá.

Talán tudod is mihez fordulj! Akkor gyerünk, vágj hát bele!

 

Itt van részemről pár ajánlás, ha mégsem jutna eszedbe:

1.Jógavideók ingyen a Jóga Mindennap weboldalon
Ha nehezen igazodsz el, hogy melyikkel kezdj, mert könnyen elveszel a kínálat sűrűjében, akkor csatlakozz a fb Jóga Videók csoporthoz. Ott minden nap postolok egy ingyenes, témába vágó jógavideót.

Kezdd el most (iratkozz fel)!

Jóga Videók csoport, lépj be

 

2. Meditálj. Szeretettel osztom meg veled, és tényleg – kérlek – tényleg élj a lehetőséggel.
Ingyen letölthető! igen letölthető a telefonodra a “Kapcsolódom” meditáció, hogy visszatalálj önmagadhoz és a saját energiádhoz, mert ami most uralkodik a világban, azt nagyon elvisz, az nem te vagy.

Te belül vagy!

Tiszta fény és energia!

Kezdd el most (letölthető meditáció itt)

 

3. “Nő vagyok” tagság, hogy ne csak mentálisan, de fizikai szinten is erősítsd magad. (az immunrendszer két oldalról sérülhet: testi és mentális egyaránt)
A tagság bármikor előfizethető ezen a linken. Aki most vesz éves tagságot, az január 1-ig visszamenőleg látja az eddigi mindhárom hónap programcsomagját:

“Önbecsülés”

“Biztonság”

“Örömérzet”

és ami még jön: Érzelmek (befogadása, elengedése), 5. Tisztánérzés, 6. Átalakulás, változás, 7. Belső erő, 8. Valódi akarat, 9. Szeretet, 10. Kapcsolódás, 11. Gyógyító erő, 12. Tiszta kommunikáció

Kezdd el most – ha már “Nő vagyok” tag vagy, akkor pedig térj vissza a gyakorlatokhoz! Nincs kifogás, illetve minden az, amit most az eszedbe jutott, és “igen, de-vel kezdődik”. Egy újabb program vagy jógavideó miért lenne más??

 

4. “Szabad vagyok” – tagság, ha a tudatosságod világába szeretnél elmélyülni, ha fontos neked, hogy kapcsolódj, hogy tudj kapcsolódni önmagadhoz és FORMÁLNI az energiádon, megtalálni a SPIRITUÁLIS erőt/vezetőt önmagadban.Biztosíthatlak a személyes és a hozzád hasonoló gondolkodásúak támogató közösségéről.Szeretnél szabad életérzést befogadni? Gyere, és dolgozz magunkon, segítek:

Kezdd el most!

 

5. “Tudatos vagyok” – mindenkinek, aki szeretné megtanulni, kezelni az elakadásait és szeretne erővel, optimizmussal és bizalommal tenni az egészsége és az életvezetése könnyítése érdekében. A program 100%-ban online program, ahol a saját tempód szerint és velem folytatott személyes támogatás mellett tudsz önállóan haladni.

Témák videó és audio formában: légző- (pranayama), meditációs -, relaxációs technikák, csakramunkák, hatha ászanák helyes kivitelezése, anatómiai és élettani hatásai, jógafilozófia megismerése és annak kapcsolódása a modern, mindennapi élethez, stb.

Bővebb infóért írj nekem, és itt is utána olvashatsz.

 

6. “Online tanulok” – 200 órás Yoga Alliance jógaoktató képzés. Ha egy ideje foglalkoztat, hogy szeretnél tanítani, rávezetni az emertársaid a pozitív és egészséges életvezetésre és gondolkodásmódra, akkor szeretettel várlak a tanítványaim közé, online. Bővebb infóért írj nekem, és itt is utána olvashatsz.

 

 

Válaszd azt, ami vonz, ami megkap, amelyben a legmélyebb üzenetet találod, amit a leginkább önmagad építésére tudsz fordítani.

 

A mai világhelyzetben rengeteg a kifelé irányuló energia. Vigyázz a sajátodra és tartsd benn!

Megjegyzés: a cikk írásakor óriási a fertőzésveszély. A legtöbb, amit tehetünk az egészségünk és az embertársaink egészségének megőrzése érdekében, hogy magunk vagyunk, otthon maradunk  és erősen tartjuk azt, amink van, az immunrendszerünk, de legalábbis nem gyengítjük aggodalmas gondolatokkal. Együnk mértékel és rendesen, aludjunk jól, és meditáljunk, jógázzunk. Ezért e levél legeslegalján adok egy ingyenes 50 %-os kupont, amivel a Shopban található bármelyik termékem féláron megvehető.

A cikk legalján az 50%-os kupon

Még egy fontos dolog. Bármelyik programmal előfizetsz arra is, hogy kapcsolódj velem, kérdezz, reagálj, beszéljünk, és én örömmel válaszolok, vezetlek, támogatlak utadon.

 

“TÖBBET FOGLALKOZTAM MAGAMMAL, MINT A HÍREKKEL” – a nap végén tudj számadást vetni és jó érzéssel mondani ezt.

Kérdés és kérés esetén elértek a jogamindennap.hu weboldalam bármely programjának a komment mezőjében. (Én olvasom mindet és válaszolok is rá.)

Privát esetben a hello @ jogamindennap . hu címre tudsz írni.

Csodás, felfedezésekkel teli időszakot kívánok!

Mit gondolsz a mostani helyzet hogyan fordítható pozitívvá?

Írd meg a komment mezőben.

Szeretettel,

Ági

Ui: a kuponkód 2020.március 31-ig érvényes: COVID-19

Tehát a Shopban található bármely termékre egyszer felhasználható. Várom, hogy a választott programod oldalán hagyj nekem visszajelzést, hogy tudjam belevágtál, csinálod!

Hashtags: Jóga Mindennap, hatha jóga gyakorlás, hogyan meditáljak, jóga otthon, jógaoktató képzés online, kundalini jóga gyakorlás, kundalini kriya, meditáció, meditációs program, megerősítő meditáció, online jóga, spirituális program, tudatossági program, vezetett meditáció

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?