Így semlegesítsd a rosszat!

hullámzó érzelmek - tudatosság növelés, jóga, meditáció mindennap, Freshup Ági cover

Szerző: FreshUp Ági (RYT 500)| Kategória: Egyéb, Élj

Hullámzó érzelmek?

Aggodalmak? Te tehetsz róla!

Negatív gondolatok? Te tehetsz róla!

Te tehetsz róla, mert teret engedsz neki, mert beengeded a negatív gondolatokat és mert nem veszed észre, hogy mi a sok neked.

De nem vagy egyedül. Ember vagy és mindenki körülötted az. Ami annyit tesz, hogy hibázol, engedsz a nyomásnak, de éppilyen képességed van megállj mondani nekik és a saját életedet élni, szabadon.

“Nyitott vagyok, és a beszűkült nézeteim megszünnek” megerősítés vezetett meditáció szabad vagyok jóga mindennap

Csak tanulj, mint egy kisgyerek  

Elmesélem a saját sztorimat. Sári fel tud már állni és magabiztosan mászik. Mindent megrág, megkóstol és elég sok minden van gyerek magasságban (most veszem észre), ami a veszélyes vagy nem szabad katergóriába tartozik. Megfogja, megrágja a kábeleket, belenyúl a virágföldbe, tapogatja a konnektort és rágja a papucsomat. (Akár egy kiskutya; és most épp a radiátort nyalja) Jelenleg én vagyok a tudatos énje.

 

Mert …

felnőttként te magad vagy, aki tanítja önmagát, na meg én, FreshUp Ági, de csak mint támogatóerő. Erről mindjárt mesélek. 😉

Mi van rád legnagyobb befolyással, figyeld minden egyes nap! Óriási befolyással vannak mindannyiónkra a hírek, vagy azok a nyugalmat nem hagyó szófoszlányok, amit a főnöködtől kapsz el vagy épp az utcán.

 

… öt az egy ellen

Egy negatív gondolat ötször olyan mélyen hat rád, mint a pozitív. Ezt már tudományos vizsgálatokkal is bebizonyították. Más szavakkal élve, öt pozitív gondolat kell ahhoz, hogy egy negatívat semlegesíts.

Jól gondold meg tehát, hogy mennyi negatívat fogadsz be, mert nem győzöd majd kompenzálni!

Megerősítő vezetett meditáció nő vagyok női jóga freshup ági jóga mindennap

Erő, motiváció és inspiráció.

Hiszem, hogy minden erő megvan benned, hogy képes legyél irányítani az életed, bevezetni egy új szokást, hogy ki tudd zárni a téged nem szolgáló nyomást.  Azért vagyok, hogy a tudatosságnak azt az oldalát megmutassam neked – legyen szó jógagyakorlásról, meditációról, vizualizációról vagy egyéb tudatossági technikáról, amely – I-G-E-N-I-S beépíthető a mindennapi rutinodba.  

A motivációt, inspirációt én adom. Tengernyi technika van rá, de mindenki számára van egy eszköztár, amely előrébb viszi. Én segítek neked eligazodni, hogy megtöltsd a saját “kis” eszköztárad, és boldogan tartsd kezedben az életed irányát (irányítását).

Kezdd azzal, hogy megállsz  és dedikálsz önmagadra 10 percet most. Az e heti vidóban csináld velem azt a két lépésből álló vizualizásiós technikát, amellyel képes vagy helyre rakni magad, azaz megteremteni egy olyan jövőképet, amilyet szeretnél bármilyen hírek keringenek is a házad körül, te benn biztonságban azt csinálsz, amit csak akarsz. 

Semlegesítsd a rossz érzésed

Ezen a héten a videómban olyan vizualizációs technikát mutatok neked, amellyel könnyedén semlegesítheted a negatívat érzéseid bárhonnan is erednek azok.

Meríts erőt a szavaimból, és írd meg utána, hogy milyen jövőképet képzelsz el magadnak (dobj hátra minden racionalitást!) és oszd meg velem alább a kommentboxban. Válaszolok minden egyes üzenetre.

Most katt a videóra és gyere velem!

Vizualizáció  a legkedvesebb jövőképedért.

1.lépés: ÉNIDŐ

Teremtsd értékes énidőt. Zárj ki minden külső impulzust, szánj 10 percet magadra.

 

2. lépés: Semlegesíts!

Végezd a karok által szimbolizált energia mozgatását, a bal átadja a negatíva  a jobba, majd csapjon át az egész csupán erős vizalizációba.

 

3. lépés: Alkoss!

Szívedből lásd magad, ahogyan a jövőben éned él, mosolyog és boldog. Ezen utoldó résszel foglalkozunk a soron jövő héten megjelenő “Szabad vagyok” meditációs programban (témánk a manifesztáció) “Szabad vagyok” – online meditációs program

 

Erősítd meg az énképed azzal, hogy most megírod alább a kommentboxba milyen életet vágysz magadnak! És ez aztán legyen a mindennap tudatos munkád része. Reggel felkelsz, elképzeled, este lefekszel, elképzeled.

 

Mozgást is szeretnél a tudatos munkád részévé tenni az “Érzelmek” témában? Akkor jógázz a “Nő vagyok”  e témájára ingyen vagy aktív tagként. Érzelmek – Női jóga 4.  Az ingyenes 10 perces blokk is önállóan megállja a helyét és gyors. Fogadd és élj vele.

Miért nem sikerül?

Miért nem sikerül megvalósítani az előre betervezett jógád, meditációd, pedig annyira, de annyira szeretnéd?

Írd meg nekem, beszéljük meg. Alább a kommentbox vagy írj privát emailt a kis borítékra kattintva.

 

Szeretettel, 

Ági

 

Ui: minden héten új cikket írok ide a JógaMagazinba, amelyről hírlevet küldök a feliratkozóimnak egy kis személyes sztorival vagy ingyen bónusszal fűszerezve. Nem kapsz még ilyen emailt? Katt alább, szeretettel látlak.

Hashtags: FreshUp Ági, hogy semlegesítsem a gondolataim, hogyan irányítsam az életem, hogyan legyek tudatos, hogyan váltsam át a gondolataim, jóga gyakorlatsor, megerősítő meditáció, napi inspiráció, spiritualitás, szabad vagyok, tudatos vagyok

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?