Érzelmek – Női jóga 4.

Kismama joga online trimeszter postpartum FreshUp Joga Mindennap

Hullámzó érzelmek?

Kezdd el velem az “Érzelmek” kiművelését ezzel a yang jóga gyakorlatsorral. 10 perc ugyan, de nemcsak ízelítőt kapsz a programból, de teljesen megállja a helyét egy önálló, gyors energizálásnak.

Ha tetszik ez a dinamikus rész, akkor csatlakozz a női jóga programhoz és csináld végig velem a yang (kriya és hatha flow) 87 perces gyakorlatsort és yin jógázz (82 percig) velem a talajon és a fal mellett. Vagy akár rövidebb részekre is bonthatod. Leírást a programban biztosítok hozzá.

Kérdés és kérés esetén olvasd alább a kommenteket, lehet te is találsz választ a kérdésedre vagy írj nekem borítékocskára kattintva.

 

 

Nincs még tagságod? Válts egyet.

Az éves tagsággal rögtön már a januártól megjelent összes program birtokába jutsz, és a megvásárlástól számított egy éven át tart.

Ha a havi tagságra van lehetőséged, akkor gyerünk azzal! A jógagyakorlásod eredményéből semmit sem vesz el!

A program tartalma tagok számára – bejelentkezett állapotban – alább, ezen az oldalon érhető el.

Várlak téged is a tudatosságnövelő női jógámon!

Sat Nam,

Ági

Kérj hozzáférést a videókhoz, vagy ajándékozd ismerősödnek

Hozzászólások
 1. Tóth Anna 4 év ago

  #érzelem #szeretem #önbecsülés #önbizalom #ölelés #nyugalom #nincsettőlszebb?♥️????‍♀️

  • Ági JógaMindennap 4 év ago

   Jó helyen vagy, Anna! xoxo

   Melyik a kedvenc részed, gondolatod az e havi témából?

   • Tóth Anna 4 év ago

    Mindegyik egytől egyig! Mennyit de mennyit hozzám ad♥️♥️♥️PODCAST is annyira hasznos a tanulasomhoz, fejlődésemhez??

 2. Fábián Bernadett 4 év ago

  Kedves Ági 🙂 !

  Ma ismét stresszes napom volt. Alig vártam, hogy hazaérjek és elindítsam a “Nő vagyok programot”. A yang gyakorlattal kezdtem és pár perc eltelte után rá tudtam hangolódni. Már csak a gyakorlatok voltak és én. Most sokkal jobban érzem magam. Frissítően hatott rám és az elmém lelassult, megnyugodott. Úgy érzem, újra egyensúlyban vagyok! Jöhet a holnapi nap 🙂 . És ezt mind Neked köszönhetem! Köszönöm, hogy vagy és, hogy olyan sokat teszel értünk! Örülök, hogy tavaly rádtaláltam és örülök, hogy elkezdtem a “Nő vagyok programot” Nagy ölelés érte 🙂 !

  • Ági JógaMindennap 4 év ago

   Berni drága, örülök neked, hogy tapasztalod a belső munkád gyümölcsét, és eljutnak hozzád a támogató gondolataim és befogadod azokat. Nagyon nagy erőd vagy! Bízz benne 100%-ban! Ölellek 🙂

 3. Erzsebet Varga 4 év ago

  Jó Reggelt! Rendben van majd jelentkezem. Nagyon szép napot, jó egészséget és egy nagy ÖLELÉST!

 4. Erzsebet Varga 4 év ago

  Szia Ági! Köszönöm, nagyon elfáradtam. Természetesen nagyon kellemes fáradság ez és egyben érdekes érzés is mert közben meg nagyon frissnek érzem magam. A yan gyakorlat után megcsináltam a meditációt is, de sajnos ez a rész szakadozik. Ez kicsit zavart engem az elmélyülésben. Puszillak (honap jön a yin)

  • JógaMindennap 4 év ago

   Szia Erzsim! Ügyes vagy. 🙂 Minden elismerésem a tiéd! Mostanában annyira megnőtt az internetet használók száma, hogy emiatt hullámozhat az internet ereje. Még várjunk egy kicsit, és ha 1-2 napon belül nem javul, akkor írj, és kitalálok valamit, hogy offline is lehessen hallgatni. Ölelés

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?