Kismama jóga 3.trimeszter

Kismama joga online trimeszter postpartum FreshUp Joga Mindennap

Fordulj hozzám bizalommal a kismama kérdéseiddel

A várandósság alatt mindent megérez a babád. Ezért fontos, hogy olyan legyél, amilyen szeretnéd, hogy ő legyen. Azaz nyugodt, békés, pozitív energiától teli, életvidám, jókedélyű és kiegyensúlyozott.

Fogadd segítségül a jógatechnikákat, avagy a mantrát, a megerősítést, a relaxációt és a fizikai jógagyakorlásokat, amelyek különleges energiát teremtenek benned és a környezetedben.

Testileg, mentálisan, energetikailag és spirituálisan  is támogatja a belső erőd és táplálja az anyai őserőd ez a 3.trimeszteres kismama jóga program.

Csatlakozni itt tudsz itt.

A szülés után várlak a “Nő vagyok” női jóga programba. 

 

Szeretettel látlak,

Ági

Amikor a levegővétel elnehezül, a mozgásunk lassul, az alvásunk kényelmetlenné válik, a figyelmünk lanyhul, akkor már bizony a 3.trimeszterben járunk. Mindezekhez társulhat még a félelem, az aggodalom és a fáradtság.

A mindennapos jógagyakorlással energizálni tudod magad, támogatod a tested kiegyensúlyozott változását, az elméd pihentségét, a belső erőd növekedését, és meghitt kapcsolatot teremtesz a babáddal. A 3.trimeszterben testileg és mentálisan már a szülésre készülünk, valamint lelkileg arra az átváltozásra, amely a szülés után következik be, és a személyedet és a szemléletedet gyökerestől megváltoztatja.

A 3.trimeszteres kismama jóga programom ezekre készít fel. Testileg, mentálisan. energetikailag és spirituálisan támogatja a belső erőd, táplálja az anyai őserőd.

A kismama jóga csomag tartalmaz 3 jógavideó gyakorlatsort, hozzá 1 megerősítő meditáció hanganyagot, egy csodaszép vizualizációs relaxációt és gátizom gyakorlatokat. Extraként kapsz mantra ajánlást 3 mantrával, amely pozitívan emeli a rezgésed, enyhiti a félelmed

és energizál. Továbbá megosztom veled a “szülés szentélyem” titkát, és mesélek neked a saját szülésem élményéről is.

Jógázz velem a levegő, a tűz és a felemelkedés témájában. Készülj tiszta gondolatokkal, belső erővel feltöltve a szülésre és a kisbabád fogadására.

A kismama jóga tagságra itt tudsz előfizetni.

Szeretettel,

FreshUp Ági

………………..

Kövess engem vagy találkozzunk:

Instagram  Facebook  Youtube Web

Kérj hozzáférést a videókhoz, vagy ajándékozd ismerősödnek

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?