Kismama jóga 3.trimeszter

29,00 

  • Javasolt gyakorlási idő: a terhesség 28-30.hetétől szülésig.
  • A program 10 anyagot tartalmaz.
  • A díj 120 nap tagságra jogosít fel téged.

A 3.trimeszterben a mindennapos jógagyakorlással energizálni tudod magad, támogatod a tested kiegyensúlyozott változását, az elméd pihentségét, a belső erőd növekedését, és meghitt kapcsolatot teremtesz a babáddal.

Ebben a kismama jógaprogramban minden ízében már a szülésre készülünk testileg és mentálisan egyaránt.

A 3.trimeszteres kismama jóga tagságot vedd meg most vagy olvass bővebben alább.

Megjegyzés:

  • a programhoz való hozzáférést a banki átutalás esetén a pénz beérkezését követően kapod meg.

Ajándékozd ezt a terméket

Ez egy tökéletes ajándék az egyik ismerősödnek? Lepd meg egy ajándékutalvánnyal.

Ajándékozd ezt a terméket

Leírás

Amikor a levegővétel elnehezül, a mozgásunk lassul, az alvásunk kényelmetlenné válik, a figyelmünk lanyhul, akkor már bizony a 3.trimeszterben járunk. Mindezekhez társulhat még a félelem, az aggodalom és a fáradtság.

A mindennapos jógagyakorlással energizálni tudod magad, támogatod a tested kiegyensúlyozott változását, az elméd pihentségét, a belső erőd növekedését, és meghitt kapcsolatot teremtesz a babáddal. A 3.trimeszterben testileg és mentálisan már a szülésre készülünk, valamint lelkileg arra az átváltozásra, amely a szülés után következik be, és a személyedet és a szemléletedet gyökerestől megváltoztatja.

A 3.trimeszteres kismama jóga programom ezekre készít fel. Testileg, mentálisan. energetikailag és spirituálisan támogatja a belső erőd, táplálja az anyai őserőd.

A kismama jóga csomag tartalmaz 3 jógavideó gyakorlatsort, hozzá 1 megerősítő meditáció hanganyagot, egy csodaszép vizualizációs relaxációt és gátizom gyakorlatokat. Extraként kapsz mantra ajánlást 3 mantrával, amely pozitívan emeli a rezgésed, enyhiti a félelmed és energizál. Továbbá megosztom veled a “szülés szentélyem” titkát, és mesélek neked a saját szülésem élményéről is .

Jógázz velem a levegő, a tűz és a felemelkedés témájában. Készülj tiszta gondolatokkal, belső erővel feltöltve a szülésre és a kisbabád fogadására.

A kismama jóga tagságra ezen az oldalon tudsz előfizetni.

……………………

Megjegyzés:

A tagság neked készült a 3.trimeszterre. Az érvényessége tovább tart, mint a harmadik trimeszter valójában, összesen 120 napig kapsz hozzáférést a videókhoz.

A tagság másra át nem ruházható, egy felhasználóhoz kapcsolódik.

Habár sokat mozgunk a mai világban, biztonsági okokból ha sűrűn más lokációban nézed a videókat, előfordulhat, hogy a tagságod felfüggesztésre kerül. Ha ezt nem tartod jogosnak, kérjük vedd fel a velünk a kapcsolatot.

Megértésed köszönjük.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?