Impresszum

Jóga Mindennap – Élni szeretünk

Üdvözlünk a Jóga Mindennap oldalán. Büszkék vagyunk arra, hogy megvalósult az álmunk, és a jógásokat és a jógázni vágyókat a mindennap aktív közösségi platformunkra invitáljuk.

Célunk olyan jógás, pozitív témák megjelenítése, amelyek célja a mindennapi jobb közérzet bemutatása.

Küldetésünk: Olyan aktív forrást nyújtani a jógázóknak és a jógázni vágyóknak, amellyel a mindennapos életvitelüket egészséges keretek között tartalmasabbnak, többnek érzik és felébresztik bennük a jobb életérzés forrását, valamint közösségünkben megtalálják a jógatársukat.

Weboldalunk címe: https://jogamindennap.hu. Továbbiakban weboldal, oldal, weboldalunk, oldalunk.

Az oldal célja: tájékoztatás

Kapcsolatfelvétel: hello (kukac) jogamindennap (pont) hu

Tulajdonos és üzemeltető:

Marosán Ágnes

cím: 9563 Gnesau 102/9. Ausztria

telefon: +4367761119231

email: hello (kukac) jogamindennap (pont) hu

Tárhely szolgáltató:

Magyar Hosting Kft.

cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.

telefon: +3617002323

email:  info@mhosting.hu

aktuális elérhetőség, kapcsolatfelvétel és cégadatok: https://www.mhosting.hu/kapcsolat?_ga=2.238073029.493606790.1537653767-813212870.1537653767

JOGKIZÁRÁS

Jogi záradék: Az oldal minden tartalma kizárólag tájékoztató és informatív jellegű. A tartalomban megjelenő és elhangzó dolgok nem tekinthetők orvosi utasításnak, sem javaslatnak, ezért gyógyítási, fejlesztési módszernek nem tekinthetők. A tartalomban szereplő téma, ötlet, információ, adat, stb. bárminemű felhasználása, illetve az életmódba történő beiktatása a felhasználó felelőssége. Mivel az egészség és az életvitel nagyon komplex dolog, ami számos tényezőtől függ, ezért javasolt minden, itt az oldalon megjelenő tartalom józan ésszel történő megfontolása, és annak megvizsgálása egyéni szinten, hogy az hogyan hathat az adott egyén életvitelében.

Tartalom: Az oldalon megjelenő tartalom, fotó, cikk, videó, stb. az üzemeltető tulajdonát képezik. Azokat lemásolni, letölteni, kivágni, részleteit vagy az egészét felhasználni csak az írásos engedélyünkkel lehet. A tartalom – beleértve a harmadik felek által feltöltötteket is – helyességéért, pontosságáért, az egyénre vonatkozó relevanciájért az üzemeltető nem vállal felelősséget.

Jóga Mindennap – Élni szeretünk

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?