Ezek segítenek a vágyad megvalósításához

Szerző: FreshUp Ági (RYT 500)| Kategória: Élj

Vágyak – Hajtanak Téged vagy zavart keltenek benned?

Általában megvalósulnak vagy csak vágyakozol?

Vágyai mindenkinek vannak, de hogy azok életre keljenek, tiszta képre, manifesztációs gyakorlásra és magabiztosságra van szükséged. E háromban támogat téged e yang gyakorlatsor.
Mivel nem mindegy, hogy a vágyaid honnan erednek, külső vagy belső forrásból, blokkolt tudatalatiból vagy eredendő, spirituális forrásból, ezért elsőként magadat kell tisztán látnod. Ehhez teremtjük meg rögtön az elején a megfelelő, kristálytiszta energiát. Ehhez egy kundalini kriyát végzünk. 
Utána jöhet a tisztánlátás, a csakrák segítsége és vizualizáció. 
És aztán belecsapunk a lecsóba. Jön a yang ászanázás.
A vágyakról akkor van pozitív kép a fejedben, ha meg tudod tapasztalni azt, hogy a vágyaid be tudnak teljesedni. A pozitív tapasztaláshoz tehát éber tudatosság kell, és igazság-tartalom.

Mi az igazság?

Mindig az, amit az elméd gondol.

 

Mit gondolsz magadról?

Értékes vagy arra, hogy megvalósuljon a vágyad még ebben a földi életedben?
“Értékesnek tartom magam.” - megerősítő meditáció nő vagyok program jóga mindennap mantra
A megerősítések mindennapi használata alapvető – nekünk Nőknek a NŐvagyok programban.
“A vágyak témafelvezetésem azzal fejezem be, hogy vágyakozni ér, sőt kell is, csak a ragaszkodást, az elvárást és a függőséget oltsd ki magadból. Dolgoz a vágyaidért, amelyben a manifesztációs gyakorlás elemei segítenek. Vizualizálj, érezz, használj megerősítéseket, és ami a legfontosabb, saját magad tégy érte, saját magad váltsd ki annak a beteljesülését. Ezen elemekre épül az e havi yang gyakorlatsor, amely által egyre tisztább képet tudsz alkotni magadban, hogy mi is valójában a tiszta vágyad, ami a boldogsághoz vezet téged.”
“Mivel nem mindegy, hogy a vágyaid honnan erednek, külső vagy belső forrásból, blokkolt tudatalatiból vagy eredendő, spirituális forrásból, ezért elsőként magadat kell tisztán látnod. Ehhez teremtjük meg rögtön a yang legelején a megfelelő, kristálytiszta energiát. Ehhez egy kundalini kriyát végzünk. A kundalini energia tüze világosságot, elkötelezettséget, fegyelmet, akaraterőt és képességet ad számunkra, hogy megvalósítsuk szándékainkat és elérjük céljainkat.”
“Utána gyakoroljuk a csakratisztítást, hogy a csakráink is segíteni tudjanak a vágyaink beteljesítésében.”
“Minden út tőled indul el, belőled indul ki. Annak tisztázása, hogy mik a vágyaid, az az első lépés a kívánt élet megteremtésében, ha tisztában vagy ÖNMAGADDAL, amiről csakis pozitív módon fogalmazz, pozitív képet fess, mintha a saját gyermekednek adnál ezzel szárnyakat. “
Spirituálisan tisztázd magadban, hogy milyen életterületen szükséges változtatni hozzá?
Legyen kristálytiszta képed arról, hogy milyen életet akarsz, hogyan akarod benne érezni magad, és következetesen cselekedjen a magasabb tudatban annak elérése érdekében. Ezért a havi (Vágyak – Nővagyok 26.) yang jógájában végzünk rá egy kriyát (lásd a fenti képet)
A változáshoz azonban nemcsak vágy és belső indíttatás kell, hanem következetes gyakorlás, amely már a mindennapjaid részévé válik, sőt, a napi rutinod részévé  válik.

 

Egy megerősítéshez nem kell extra idő.

Egy tudatos lélegzetvételhez sem kell extra idő.

Egy megerősítő meditációt este, elalváskor is meg tudsz hallgatni.

 

Egy 20 perces átmozgatást reggel is meg lehet csinálni, mert többet ér, mint plusz 20 perc alvás.

Egy yin gyakorlatsor reggel végezve óriási lendületet ad az energiádnak; este végezve pedig segít a feszültségek oldásában.
Indítsd el a saját rutinod, amelyben önmagadat támogatod. A vágyaid megvalósulása érdekében kitisztítod magad, a magabiztosságod megerősíted. Ezzel ápolod a lelkeddel való kapcsolatot, amely a boldog közérzet – és a másokhoz való ragaszkodás enyhítésének – az alapja.

 

Legyen meg a saját rutinod tehát.

Ha a saját utad egyengetése és fejlődése fontos számodra, akkor minden napodban legyen valami, amit ennek szentelsz.
Ha ebben szeretnél támogatást, akkor örömmel látunk a női törzsünk tagjaként, ami egy motivált és saját fejlődésüket szem előtt tartó csoport női csoport. Egy csoport csupa tiszta lélek, akik felismerik, hogy életükben lévő akadályokat, elismerik, hogy azok jelenléte természetes, de nem fogadják el, hogy az úgy is maradjon.

Mert minden változás forrása te magad vagy!

A blokkok és akadályozó gondolati berögződéseken igenis dolgozni kell mindenkinek magának. Ehhez választhatsz támogató erőt is, mint a Nővagyok törzset és a programot, amely havonta ad egy yin, egy yang és egy megerősítő meditációt támogatásként. Plusz itt vagyok én is. A lányokkal kéthetente élő kapcsolásban beszélgetünk egyet a témáról és azon is túl.
Nekem sem mindig könnyű. Állandó munkában vagyunk az épetkezésen, holott már a két gyerekünkkel való foglalkozás is elég lenne. DE hiszem, hogy lehet könnyebb is a teher, és az édes teher is. Amikor lelkileg lazább vagyok, akkor mindig nagyobb a türelmem önmagam, a gyerekeim és férjem felé is.

 

Ezt a “lelki lazaságot” nekem a jógikus szemléletem ad, amelyet már majdnem 20 éve fejlesztek magamban.

 

Tudom már mi kell nekem. Ezért vannak a kétheti meetingek, amelyek rengeteg erőt adnak az anyaságom, a női szerepeim és az építkezésünk körforgásában. Egy kis beszélgetés egy olyan közegben, amelyben megértésre talál az ember. Mert vannak témák, amiket csak egy nőtársam tud teljes mértékben átérezni és elismerően bólintani. És ez egyben feloldó erővel is bír.
Örömmel látlak téged is tehát, ha hívó szót hallasz ezeket olvasva.
A Vágyak témát a Nővagyok 26.témájaként folytathatsz a hozzá kapcsolódó gyakorlásokkal. A tagságod a vásárlást követően rögtön élni fog.

Spirituális úton vagy, akár tetszik, akár nem.

Örömteli fejlődést kívánok Neked!
Ági

Ha eljutottál idáig, kérlek nyomj rá a szivecskére alul. Örömmel látom, ha olvasod.

Hashtags: FreshUp Ági, Jóga Mindennap, freshup yoga academy, hatha jóga gyakorlatsor, hogyan valósítsam meg a vágyaim, kundalini jóga, kundalini kriya, kundalini kriya a vágyak témájában, megerősítő meditáció, megerősítő meditáció a vágyak beteljesüléséért, mi blokkolja a vágyak beteljesülését, mire jók a vágyak, nő vagyok, női jóga, női jóga elvonulás, női yin jóga, online női jóga program, podcast nőknek, podcast vágyak témában, spirituális nő, tudatos nő, tudatos női kör, vágyak, vágyak spirituális szemmel, yang jóga a vágyak témájában, yin jóga a vágyak témájában, yin jóga gyakorlatsor, yin jóga nőknek, élni szeretünk

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?