Színezd meg napjaid!

Szerző: FreshUp Ági (RYT 500)| Kategória: Egyéb, Élj

A színek nemcsak hangulatunkra, hanem a vágyainkra is hatnak. Elég csak a vásárlási kedvünket irányítani próbáló marketingre gondolni. A feng shui szintén nagy szerepet ad a színeknek. Nézzük meg, hogyan hatnak ránk pozitívan, és tapasztaljuk meg a színek jótékony hatásait!

Kromoterápia. Christian Agrapart orvos és ideggyógyász kimutatta, hogy bizonyos színfrekvenciák jelenléte miképpen hat lelkiállapotunkra. Immár harminc éve használ színes fényt a gyógyításban, közvetlenül a beteg fájdalmas testrészére irányítva, mellyel meglepő eredményeket ér el. Ez a kromoterápia.

Légy te magad a lelkiállapotod gyógyítója! Használd ki a színek adta energiát! Ilyenkor, a tél kellős közepén, amikor az energiatartalékaink fogytán, a nap hiánya tartósan rányomja bélyegét a hangulatunkra, fordíts egyet és hozz derűt a mindennapjaidba. Erről szólnak a februári bejegyzéseink, hogy ötletet adjunk az életed megszínesítéséhez.

Indítsuk hát a februárt egy gyönyörű, 4D-s kaleidoszkóp mozgó mandalával, melyet lágy, relaxáló zene kísér. Kiváló esti lazításhoz, elalvás előtt vagy egy kényeztető fürdő közben. Tedd ki nagy képernyőre és merengj el a 15 perc alatt a színek világában!

 

A Jóga Mindennap Magazinnal célunk támogatni Benneteket a mindennapi testi-lelki frissesség meglelésében. Olvassátok minden nap, és osszátok meg a véleményeteket velünk!

A február havi bejegyzéseink az alábbi témákkal fognak Nektek ötletet adni:

színmeditáció, a feng shui és a színek, a mandala színezés technikái, színes receptek, a fűszerek színes világa, a csakrák színei és további érdekes témák a színterápia témájából.

Friss februárt mindenkinek!

Hashtags: Jóga Mindennap, frissítő, jóga, kromoterápia, magazin, meditáció, minden nap, mindennap, relaxáció, színes, technika, zene, élni szeretünk, érdekes

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?