JógaMindennap 31 napos utazás

#jógamindennap31naposutazás #31naposjóga

Oktató: FreshUp ÁgiStílus: Hatha| Speciális terület:  Otthoni gyakorlás, Reggeli jóga | Szint: Gyakorlott, Haladó, Kezdő, Minden szint | Videó hossza: 15 perc, 20 perc, 25 perc, 30 perc | Videó típusa: Ingyenes

Iratkozz fel Youtube csatornánkra!

Jógautazás 31 napon át. Legyen akár új év, új időszak, új kezdet vagy változás. A 31 napos jógautazás támogat mindabban az erőben, ami átlendít az új szokások, a kitűzött célok felé való elindulásban.

Kezdd el ma, és haladj előre! Minden nap jógázz a soron következő videóra. Aztán ha végig értél, gyakorolj arra, amelyik a legjobban megérintett vagy amelyik téma épp aktuális az életedben.

Iratkozz fel a JógaMindennap youtube csatornájára, nyomd meg a kis csengőt, és minden új videóról értesítést fogsz kapni.

Szeretnék hallanáni rólad, hogy hogy érzed magad, milyen változást érzékelsz, milyen gondolatokat indít el benned. Írj visszajelzést, alább a kommentboxba. Olvasom és válaszolok rá.

#jógamindennap31naposutazás

Használd a fenti hastaget az instán és a facen.

 

Szeretettel,

Ági

 

Kövess vagy találkozzunk:

Insta: @JógaMindennap
Facebook: @JógaMindennap
Youtube: @JógaMindennap
Web: https://jogamindennap.hu

…………

Légy tudatos, amikor jógázol!

Mozogj teljes odafigyeléssel, lélegezz lassan, mélyen! A mozgásod mindig legyen összhangban légzéseddel!

Az alábbi gyakorlatok nem egységesen mindenkinek alkalmasak, és az esetlegesen szükséges orvosi kezeléseket nem helyettesíti. A videó készítői a legnagyobb gondossággal állították össze a jóga gyakorlatsor anyagát, azonban még így is – mint minden mozgásforma – sérülést okozhat. A videó készítői és terjesztői kizárnak bárminemű felelőlésséget, amely az alábbi gyakorlatsorral kapcsolatban felmerülne.

Javasolom, hogy először nézd végig a videó anyagát, és győződj meg róla, hogy alkalmas vagy a gyakorlatsor sérülésmentes elvégzésére. A videó tájékoztató jelleggel készült.

…………

Ez a videó szerzői jogvédelem alatt áll. A videót, illetve annak részeit másolni, reprodukálni, rögzíteni, tárolni bármilyen formában és bármilyen eszközzel – elektronikus úton vagy bármilyen más módon – a szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?