01.nap “Újdonság” – JógaMindennap 31 napos utazás

Oktató: FreshUp ÁgiStílus: Hatha| Speciális terület:  Otthoni gyakorlás, Reggeli jóga | Szint: Gyakorlott, Haladó, Kezdő, Minden szint | Videó hossza: 20 perc | Videó típusa: 31 napos utazás, Ingyenes

Üdvözlünk a közös 31 napos jógautazásunk első napján. Akár az új évre tűztél ki valami fogadalmat, akár egy új korszakot nyitsz az életedben, ez az utazás segíthet.

Ebben a gyakorlásban a témánk az újdonság befogadása. Olyan ászanákat végzünk, amelyek fizikai és mentális síkon is nyitottságot sugallnak, hogy valóban észrevegyük a jó dolgokat az életünkben.

Merülj bele az ászanákban a tested sziluettjébe, és ezzel tanítod az elméd is. A gyakorlatokat lehetőség szerint nyitott mellkassal, hátragördített vállakkal végezd.

Légy büszke arra, hogy megcsináltad ezt a sorozatot! Motiváld ismerőseid is, és oszd meg oldaladon ezt a videót. Támogass másokat, mert az jó dolog!

Kövess minket vagy találkozzunk:

Instagram: https://www.instagram.com/jogamindennap
Facebook: https://www.facebook.com/jogamindennap
Youtube: https://youtube.com/jogamindennap
Web: https://jogamindennap.hu

……………
TIPPEK

– Kapcsold ki a youtube-on az “autoplay” üzemmódot, így a videó végén csendben tudsz még relaxálni, és nem fog reklámot és újabb videót bedobni neked. (Jobb oldalon fenn, az ajánlott videók felett egy “csúszka” gomb.) 😉
…………

LÉGY TUDATOS A JÓGASZŐNYEGEN ÉS AZON TÚL!

Mozogj teljes odafigyeléssel, lélegezz lassan, mélyen! A mozgásod mindig legyen összhangban légzéseddel!

Az alábbi gyakorlatok nem egységesen mindenkinek alkalmasak, és az esetlegesen szükséges orvosi kezeléseket nem helyettesíti. A videó készítői a legnagyobb gondossággal állították össze a jóga gyakorlatsor anyagát, azonban még így is – mint minden mozgásforma – sérülést okozhat. A videó készítői és terjesztői kizárnak bárminemű felelősséget, amely az alábbi gyakorlatsorral kapcsolatban felmerülne.

Javasolom, hogy először nézd végig a videó anyagát, és győződj meg róla, hogy alkalmas vagy a gyakorlatsor sérülésmentes elvégzésére. A videó tájékoztató jelleggel készült.

…………
JOGVÉDELEM

Ez a videó szerzői jogvédelem alatt áll. A videót, illetve annak részeit másolni, reprodukálni, rögzíteni, tárolni bármilyen formában és bármilyen eszközzel – elektronikus úton vagy bármilyen más módon – a szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

…………..

NAMASTE

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?