Felhasználói feltételek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

Üdvözlünk a Jóga Mindennap oldalán! Célunk támogató és segítő szándékú, mégis fontosnak tartjuk, hogy mielőtt belekezdesz az oldalunk használatába, tájékozódj a lehetőségekről, a kockázatokról és kerülj tisztába a Téged érintő felelősségvállalásról

 

Minden felhasználó, aki a Jóga Mindennap platformáját (ilyen névvel ellátott oldalán, beleértve a social media oldalát) használja, az itt szereplő Felhasználói felételek vonatkoznak rá. Amennyiben nem értessz egyet bármelyik pontjával, úgy az oldal használatát azonnal hagyd abba.

 

A felhasználó felelőssége
A jóga hat a testre, lélekre és szellemre, azaz testi, mentális, érzelmi és szellemi szinten is változást idézhet előt. Minden technikáról tájékozódj előre mielőtt belekezdesz vagy másnak tovább ajánlod, hogy az neked vagy másnak megfelelő-e, és tudatosítsd magadban, hogy saját felelősségedre próbálod ki, végzed vagy továbbítod azokat.

 

Légy tudatos! Ha mozogsz, mozogj teljes odafigyeléssel, lélegezz lassan, mélyen! A mozgásod mindig legyen összhangban légzéseddel!
Minden tartalmi rész az aktuális legjobb tudásunk legtisztább szándékával készül, azonban nem számít gyógyítónak, gyógyításnak, semmilyen orvoslást nem helyettesít, sem alternatív gyógyászatnak. Hisszük, hogy mindenki egyedi, és mint ilyen, mindenki maga felel mindenért, amit kipróbál, aminek része, amit megcsinál vagy épp beépíti az életébe. Bármely cikk, videó, recept, téma a Jóga Mindennap név alatt csupán informatív jellegű; bármilyen buzdításra, felhívásra mindenki saját felelősséggel társul, csatlakozik. Ezek alkalmazása, gyakorlása, kipróbálása saját felelősségre történik. A platformunkat (Jóga Mindennap weboldal és a hozzákapcsolt ilyen névvel ellátott csatornák, úgy mint social media oldalak) mindenki saját felelősségre használja, amelyet a platformunk használatával egyidőben elfogad.

 

A Jóga Mindennap felelősségének kizárása
Az esetleges nyomdai, lexikális és/vagy tartalmi hibák nem szándékosan fordulnak elő, azokért felelősséget nem vállalunk. Megköszönjük az ilyen irányú észrevételek jelzését.
Kérdés, észrevétel esetén fel lehet venni velünk a kapcsolatot minden oldal jobb alsó sarkában lévő boríték ikonra kattintva vagy az alábbi email címen: hello (kukac) jogamindennap (pont) hu

A Jóga Mindennap videói, technikái nem egységesen mindenkinek alkalmasak, és az esetlegesen szükséges orvosi kezeléseket nem helyettesítik. A videó készítői a legnagyobb gondossággal állítják össze a gyakorlatsorok anyagát, azonban még így is – mint minden mozgásforma – sérülést okozhat. Továbbá a jóga erősen hathat mentális szinten, felkavarhat érzelmileg és mentális, hozzáállásbeli változásokat okozhat az egyén életében, így az alkalmasság megvizsgálása egyedileg az egyénre történjen, testi, mentális, lelki és szellemi szintre vonatkozóan egyaránt. A tartalom készítői és terjesztői kizárnak bárminemű felelőlésséget, amely a Jóga Mindennap név alatt megjelenő tartalom kapcsán felmerülhetnek. Tartalom: minden a Jóga Mindennap névvel ellátott téma, cikk, videó, programok, receptek, írás, post, felhívás, mozgalom, stb.

Javasoljuk, hogy először tájékozódj, a videók anyagát nézd végig előbb, és győződj meg róla, hogy alkalmas vagy a gyakorlatsor sérülésmentes elvégzésére.

 

Jogvédelem

 

Ez a Jóga Mindennap összes tartalma, beleértve a képeket, szerzői jogvédelem alatt állnak. Azok teljes vagy egyes részeit másolni, reprodukálni, rögzíteni, tárolni bármilyen formában és bármilyen eszközzel – elektronikus úton vagy bármilyen más módon – a szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

 

Tartalom: Az oldalon megjelenő tartalom (fotó, cikk, videó, stb.) az üzemeltető tulajdonát képezik. Azok teljes vagy egyes részeit másolni, letölteni, kivágni, reprodukálni sem részleteit sem az egészét felhasználni, azokat bármilyen formában és bármilyen eszközzel – elektronikus úton vagy bármilyen más módon –  az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos, illetve csak az írásos engedélyünkkel lehet. A tartalom – beleértve a harmadik felek által feltöltötteket is – helyességéért, pontosságáért, az egyénre vonatkozó relevanciájért az üzemeltető nem vállal felelősséget.

JOGKIZÁRÁS

Jogi záradék: Az oldal minden tartalma kizárólag tájékoztató és informatív jellegű. A tartalomban megjelenő és elhangzó dolgok nem tekinthetők orvosi utasításnak, sem javaslatnak, ezért gyógyítási, fejlesztési módszernek nem tekinthetők. A tartalomban szereplő téma, ötlet, információ, adat, stb. bárminemű felhasználása, illetve az életmódba történő beiktatása a felhasználó felelőssége. Mivel az egészség és az életvitel nagyon komplex dolog, ami számos tényezőtől függ, ezért javasolt minden, itt az oldalon megjelenő tartalom józan ésszel történő megfontolása, és annak megvizsgálása egyéni szinten, hogy az hogyan hathat az adott egyén életvitelében.

 

Impresszum (link)
Adatkezelési tájékoztató (link)

Kezelési útmutató

Belépés a Fiókom menübe: A kért két adat megadásával létre jön egy felhasználói fiók, amit a menüben erre utalóan Fiók vagy Fiókom néven találtok. A továbbiakban e két adat megadásával tudtok belépni az oldalon a fiók menübe, amelyben kezelni tudjátok az adataitokat.

 

Hírlevél feliratkozás. Lehetőségetek van a hírlevelünkre feliratkozni. Egyszerűen adjátok meg a neveteket és az email címeteket, amelyre a hírlevelet szeretnétek kapni. A hírlevél feliratkozás során témát is válasszatok, amelyről hírlevelet vagy értesítést szeretnétek kapni. A sikeres feliratkozás érdekében egyszerre egy személy adatai adhatók meg. A kéretlen leveket mi sem szeretjük, ezért csak emészthető mennyiségben küldünk, az értesítések pedig automatikusa mennek ki a tartalom megjelenésével kapcsolatban egyesével. Amennyiben nem szeretnétek a továbbiakban hírlevelet kapni, úgy bármikor leiratkozhattok, amely linket megtaláltok minden hírlevél alján.

 

A hozzászólások, illetve a visszajelzések megírásakor az elküld (vagy ezzel egyenértékű elnevezéssel szereplő) gomb megnyomásával hozzájárultok, hogy az vagy annak egy részlete megjelenjen a platformon. Amennyiben azt szerkeszteni vagy töröltetni szeretnétek, jelezzétek felénk egyértelműen írásban az alábbi elérhetőségen: hello (kukac) jogamindennap (pont) com.
verzió: 2019.december 6.

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?