14.nap “Én vagyok” – JógaMindennap 31napos utazás – FreshUp Ágival

Oktató: FreshUp ÁgiStílus: Hatha, Relaxáció| Speciális terület:  Otthoni gyakorlás, Reggeli jóga, Relaxáció | Szint: Gyakorlott, Haladó, Kezdő, Minden szint | Videó hossza: 25 perc | Videó típusa: 31 napos utazás, Ingyenes

A reggeli napindítás hangolja be a napunkat. Ha nyugalommal indul, másként reagálunk az eseményekre. Ha önmagunkra hangolva indul a nap, akkor már tettünk önmagunkért, és ez is levesz egy terhet a vállunkról. Már ha ismered mire gondolok?

Arra invitállak, hogy elcsendesedve, mentális gyakorlattal találj el önmagadhoz, levetve a nappali szerepeket és csak légy a magad csendességében. A csend lehet valakinek nagyobb zajt jelent, de pont erre szolgál ez a mai gyakorlás, hogy érzékeld a magaddal töltött minőségi időt. Fontos vagy!

Ha nem sikerül reggelente végezned ezeket a videókat, akkor csináld, amikor tudod. Ne állíts korlátokat magaddal szembe.

Iratkozz fel a youtube csatornánkra, ha még nem tetted, mert sok értékes videót készítünk még nektek, veletek.

Neked hogy tetszik? Oszd meg a tapasztalataid velünk.

*** 5 PERC RELAXÁCIÓ ***
A gyakorlat 25 perces, de javasolt, hogy szánj 5 percet a végén az aktív relaxációra. Nyugalommal indítsd a napod, meglátod más ember leszel. A relaxáció 19:58-nál kezdődik.

****Légy büszke arra, hogy megcsináltad ezt a sorozatot! Motiváld ismerőseid is, és oszd meg ezt a videót. Támogass másokat, mert az jó dolog!

#jógamindennap31naposutazás #31naposjóga

Használd a fenti hastaget az instán és a facen. Legyünk együtt, csináljuk együtt!

**** Kövess minket vagy találkozzunk:
Instagram: https://www.instagram.com/jogamindennap
Facebook: https://www.facebook.com/jogamindennap
Youtube: https://youtube.com/jogamindennap
Web: https://jogamindennap.hu
……………

TIPP

– Kapcsold ki a youtube-on az “autoplay” üzemmódot, így a videó végén csendben tudsz még relaxálni, és nem fogják a nyugalmad reklámok és újabb videók megzavarni. (Jobb oldalon fenn, az ajánlott videók felett egy “csúszka” gomb.) 😉
…………

LÉGY TUDATOS A JÓGASZŐNYEGEN ÉS AZON TÚL!

Mozogj teljes odafigyeléssel, lélegezz lassan, mélyen! A mozgásod mindig legyen összhangban légzéseddel! Tartsd tiszteleteben önmagad testi és mentális határait, ha pihenned kell, akkor hagyd abba és pihenj!

Az alábbi gyakorlatok nem egységesen mindenkinek alkalmasak, és az esetlegesen szükséges orvosi kezeléseket nem helyettesítik. A videó készítői a legnagyobb gondossággal állították össze a jóga gyakorlatsor anyagát, azonban még így is – mint minden mozgásforma – sérülést okozhat. A videó készítői és terjesztői kizárnak bárminemű felelősséget, amely az alábbi gyakorlatsorral kapcsolatban felmerülne. Javasolt először végignézni a videó anyagát, és meggyőződni róla, hogy alkalmas vagy-e a gyakorlatsor sérülésmentes elvégzésére. A videó tájékoztató jelleggel készült.
…………

JOGVÉDELEM
Ez a videó szerzői jogvédelem alatt áll. A videót, illetve annak részeit másolni, reprodukálni, rögzíteni, tárolni bármilyen formában és bármilyen eszközzel – elektronikus úton vagy bármilyen más módon – a szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.
…………..

NAMASTE

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?