“Szabad vagyok” online meditációs program 1.

Kismama joga online trimeszter postpartum FreshUp Joga Mindennap

Befolyásol a külső környezet

Amikor észrevettem másokon, hogy milyen könnyen bekorlátozzák magukat a gondolataikkal, akkor elkezdtem magam is jobban figyelni, és rájöttem, hogy a külső környezet milyen nagy befolyással tud lenni rám is.

Megváltozik a prioritás

Képes elvinni a figyelmem más irányba, elterelni a gondolataim és ezáltal a teendőim fontossága is megváltozik, holott eredetileg a prioritásom az, hogy önmagamat építsem, a jó érzésemet bontogassam.

Más rémképeit élem

Végül rájövök, hogy más által festett képet vagy rémképet élek, és az azok által generált érzések járják át a sejtjeim. Szorongok, aggódok és visszalépek egy közelgő döntéstől, csakhogy maradjak a biztos talajon.

Miért nem a saját pozitív életképem és életérzésem élem

Mert eltávolodtam a lelkemtől, és az elmémmel és a testemmel azonosulok helyette. Visszafogadni újra a lelkem, azonosulni vele és érezni mlyen csodás és magabiztos érzés tudni, a lelkem útját követem.

Teljes életet élni csak a lelkemmel összefonódva lehet

– ez az e havi témánk

Egyesülni a lelkünkkel. Létezik rá egy csodálatos és nagy erejű meditáció.

Az ehhez tartozó vezetett meditáció, a letölthető mantra és sztorizós podcast + a 3 programelem a tagoknak már elérhető.

Ha úgy érzed, hogy mielőtt a meditáció értékes, önfejlesztő útjára lépsz, meghallgatnád a meditációm, akkor töltsd le az ingyenes mini meditációt, és kezdj el még ma meditálni.

Szívből élek ingyen letölthető mini meditáció

 

Szeretettel,

Ági

Kérj hozzáférést a videókhoz, vagy ajándékozd ismerősödnek

Hozzászólások
 1. Tóth Anna 4 év ago

  Tetszik nagyon a mögöttes tartalom is! Ebből is most annyit tanultam. Nagyon enyém ez a meditáció! Teljesen lenyugtat. Teljes értékűnek akkor érzem magamat a legjobban amikor meditálok, jógázom és természetben sétálok, vagy éppen énekelek-zenélek és írok. 🙂 Akkor is kicsit szoktam még érezni amikor alkotok, színezek, festek. Köszi Ági! 🙂 ??

  • JógaMindennap 4 év ago

   Ez szuper, Anna! Főleg, hogy a meditatív állapotot megtapasztalod más tevékenységek között. Valójában ez egész életünket élhetjük meditatív állapotban 😀 lehet ezért alakult ki a szerzetesi lét. No, de nem kell szerzetesnek lenni, hogy napi 10 percben megéljük a nyugalom élményét. A támogató emailem megy neked privátban a program részeként.

 2. Tóth Anna 4 év ago

  Már már kicsit vizualizációsnak tűnik a meditáció, nagyon tetszik az aláfestő szöveg?☺️kreatív!

  • JógaMindennap 4 év ago

   Fantázia kérdése, igen. Neked akkor igen színes, ez így jó. Viszont gondolj csak bele, ez egy több ezer éves meditációs technika. Onnan közelítettem meg anno ezt a technikát, hogy kb.3000 évvel ezelőtt mi volt a prioritása az embernek, míg most a stressz leküzdése, addig régen az ember lelkének a visszahívása, azzal a kapcsolódás.

   Ma ez mégha mesebelinek is tűnik, fontos lenne, hogy foglalkozzunk azzal, hogy mikor érezzük teljes értékűnek magunkat. És itt most nem birtoklásra, a hatalomra és az egyéb külsőségekre gondolok. A többszöri ismétlés hoz még új meglátásokat. Hajrá, várom! 🙂

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?