Örömérzet – Női jóga 3.

Kismama joga online trimeszter postpartum FreshUp Joga Mindennap

Szia kedves nőtársam!

Örömmel mutatom be e hónap témáját, amely az “Öröm”, “Örömérzet”, és őszintén osztom meg veled az ehhez fűződő gondolataim. A hónap jóga gyakorlatai fizikai szinten, míg a meditáció mentális szinten hat, hogy minél teljesebben és egészséges szinten tudd megélni a téged ért örömöket.

Visszajelzésed fontos számomra, mert az alapján tudok veled kapcsolódni! A program nem egy egyszerű jógagyakorlás, hanem tudatosságnövelő program, tanítás és energizálás. Ahhoz, hogy a legjobban tudjam ezt feléd közvetíteni a jógán keresztül – kérlek – adj visszajelzést a jógagyakorlásaid után a videók alatt “hozzászólás” mezőben. Köszönöm

 

Nézd meg a kedvcsinálót e témából és kezdd el a gyakorlást. A program tartalma aktív tagok számára elérhetők. Ha nem vagy még a női jóga csapatunk tagja, előfizetést alább tudsz magadnak vásárolni. Hidd el, csak profitálni tudsz a rendszeres gyakorlásból. Megéri!

Örömteli hónapot kívánok!

Ha még nincs tagságod, válts egyet. Az éves előfizetés mellé 20% kedvezményt kapsz a 2020-as “Nő vagyok” elvonulás díjából.

Ha a havi tagságra van lehetőséged, akkor gyerünk azzal! A jógagyakorlásod eredményéből semmit sem vesz el!

A program tartalma tagok számára – bejelentkezett állapotban – alább, ezen az oldalon érhető el.

Várlak téged is a tudatosságnövelő női jógámon!

Sat Nam,

Ági

Kérj hozzáférést a videókhoz, vagy ajándékozd ismerősödnek

Hozzászólások
 1. Horváth-Sarródi Ágnes 4 év ago

  Kedves Ági!Nekem most az Öröm meditácó adott sokat,igaz jógagyakorlás utàn végeztem.Olyan öröm àradt bennem végig és olyan melegem lett már az elején,ennyire intenzíven még talán sosem éltem meg.Olyan boldogságfelhõben úsztam és még mindig..??Köszönöm Neked,hogy megtapasztalhattam ezt?

  • JógaMindennap 4 év ago

   Ági, ez nagyszerű! Sokat finomodott az érzékelésed, annyira örülök neki, és látom, ahogy mosolyognak a szemeid is. Kódolt be az elmédbe az érzést. Legyen részed ebben minden nap, bármi is van most körülötted, körülöttünk.

   Még egy fontos! Vigyázat, egy egy nehezebb napon az elméd nem lesz nyitott rá, hogy meditálj. Majd mondja, dehogyis nyílok meg az örömérzet előtt, hiszen trutyi napom van! Na, pont ekkor kell kézbe venni az irányítást! 🙂

   xoxo,
   Ági

 2. Erzsebet Varga 4 év ago

  Nagy örömömre ma is veled jógázhattam. Nagyon élvezem, hogy minden hónapban merőben más gyakorlatsorral tudom a testem és a lelkem edzeni. Számomra mindkettő nagyon fontos, és ezt az érzést ezt a “hiánypótlást” a te óráidon tapasztaltam meg először. Most itt ülök a jógapárnámon, egy finom teával a kezemben és még mindig kicsit reszkető lábbakkal, de nyugalommal , feltöltött “energiaputtonnyal” nyitott szívvel indulok a napnak. Köszönöm! Kívánok neked sok sok erőt , kitartást, örömöt…és köszönöm hogy napról napra megosztod velem , velünk az örömöt , szomorúságot, nehézséget , sikert, az érzéseidet. Csodálom azt a nyitottságot és bátorságot azt a bizalmat ami belőled árad. Namaszté.

  • JógaMindennap 4 év ago

   Most ragyog a szívem, olyan örömmel olvasom a soraid! És elképzeltem azt a teát, ami gőzölög.:) A nyitottságom marad, mert tudom jó helyre mennek az üzeneteim. Ölelés neked, Erzsi 🙂

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?