Biztonság – Női jóga 2.

Kismama joga online trimeszter postpartum FreshUp Joga Mindennap

Sat Nam kedves nőtársam!

A női jóga második havi témája a “Biztonság”.

Miért fontos, hogy erősítsük a biztonság érzetünket? Mert földelés nélkül kicsúszik a talaj a lábunk alól, elveszítjük a középpontunkat, elszalad velünk a ló, ingerültek leszünk, gondolataink elöntik az elménket, elveszítjük nyugalmunkat és tisztán látásunkat.

Amikor talajtalanná válunk elveszítjük a figyelmünket a jelenről, vele együtt az örömökről, és az aggodalomnak nagyobb teret adunk. Elveszítjük nemcsak a talajt a lábunk alól, de vele együtt a stabilitásunkat, a belső erőnket, és a változtatni való képességünkbe vetett hitünket.

Legyünk tehát önmagunk irányítói, légy önmagad irányítója! Tudd felmérni a helyzeted és a szükségleteid, ismerd magad. Kezdd a biztonságod megerősítésénél, amely ha olyan stabil mint egy vár alapja, akkor megrendíthetetlen vagy hitetben, a képességeidben, és nem a környezetedtől, a lakóhelyedtől fogod elvárni a biztonságot, hanem bárhol, még a jég hátán is biztonságban fogod érezni magad, mindentől függetlenül.

Visszajelzésed fontos számomra, mert az alapján tudok veled kapcsolódni! A program nem egy egyszerű jógagyakorlás, hanem tudatosságnövelő program, tanítás és energizálás. Ahhoz, hogy a legjobban tudjam ezt feléd közvetíteni a jógán keresztül – kérlek – adj visszajelzést a jógagyakorlásaid után a videók alatt “hozzászólás” mezőben. Köszönöm

 

Nézd meg az ízelítőt e témára és kezdd el a gyakorlást. A videók aktív tagok számára elérhetők. Ha nem vagy még a női jóga csapatunk tagja, előfizetést alább tudsz magadnak vásárolni. Megéri!

Biztonság érzettől teljes hónapot kívánok!

Ha még nincs tagságod, válts egyet. Az éves előfizetés mellé 20% kedvezményt kapsz a 2020-as “Nő vagyok” elvonulás díjából.

Ha a havi tagságra van lehetőséged, akkor gyerünk azzal! A jógagyakorlásod eredményéből semmit sem vesz el!

A program tartalma tagok számára – bejelentkezett állapotban – alább, ezen az oldalon érhető el.

Várlak téged is a női jógán!

Sat Nam,

Ági

Kérj hozzáférést a videókhoz, vagy ajándékozd ismerősödnek

Hozzászólások
 1. Bősz-Ambrus Kinga 4 év ago

  Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm a próbahét lehetőséget, sok tapasztalattal gazdagodtam. A meditáció van rám, az energiámra nagy hatással, utána minden sokkal jobb. 🙂 Az előttem szólóhoz hasonlóan a biztonság témaköre most nekem is központi kérdés.
  A yin jógát gyakoroltam az előbb, tapasztalatok: egyik pózba se tudtam belehelyezkedni, belelazulni, itt fájt, ott feszült, alig tudtam kitartani, azt pedig, hogy jelen legyek közben, inkább hagyjuk…a végén teljesen kiborultam. 😀
  Persze tudom, vannak ilyen napok, ez is egyfajta tapasztalás, és türelmesnek kell lennünk magunkkal! 🙂
  Köszönöm mégegyszer!
  Kinga

  • JógaMindennap 4 év ago

   Szia Kinga! Szuper, hogy a meditációra így ráéreztél, gyorsan és érzed, hogy ez jót tesz! Így tovább, legyen minden napodban meditációs 10 perc. A yin jóga már nem említhető egy lapon ezzel, mert a yin elég megosztó elsőre vagy megkedveli vagy “megutálja” (elfordul tőle) az ember. A yin óra tanításom alapján tapasztalatból tudom mondani, hogy 3-4 alkalom kell, és “rákattan” az ember. Olyan lesz mint a drog. Várod és élvezed! Ehhez viszont még kell további gyakorlás és kitartás, ami szerintem benned megvan. Szeretettel látlak a női jógásaim között vagy a youtube is találsz tőlem ingyenes yin jóga videót. Köszönöm a visszajelzésed, még találkozunk! 🙂 Ági

 2. Bodor Adrienn 4 év ago

  Kedves Ági!

  Nagy örömmel fogadtam, hogy betekintést lehetett nyerni “próbahét” formájában a nő vagyok programba. Határtalanul hálás vagyok, mert jelen életszakaszomban másképpen ez nem jöhetett volna össze. Véletlenek ugye nincsenek, pont a biztonság témában szorulok segítségre és ezt a legjobb helyről meg is kaptam. Most végeztem a jang jóga videóval, a meditációt már napok óta hallgatom.
  A jóga videóval kapcsolatbana következőket vettem észre: azon kívűl, hogy nagyon jól esett, megfigyelhettem (amit eddig ilyen szinten nem tapasztaltam) a bennem áramló energiákat. Kellemesen elfárasztott, ellazított, de energiával is feltöltött.
  A meditáció külön ajándéka a reggeleimnek, nagyon jól sikerült, nagyon szeretem.
  Minden összevetve remélem a jövőben támogatni is tudom majd munkádat, mert sokkal többet adsz, mintsem azt pénzben ki lehetne fejezni. Addig is kívánom, hogy a guruvonal áldása kísérjen.

  Mindent nagyon szépen köszönök!

  Bodor Adrienn

  • JógaMindennap 4 év ago

   A legnehezebb időben jönnek a sorsfordító dolgok, ha kellően nyitottak vagyunk, és képesek vagyunk befogadni. A támogató erő ott van előttünk, csak észre kell vennünk. Akkor a dolgok egyszer csak átfordulnak, másként tekintünk a világra, megerősödünk, fejlődünk. ÉS voilá! 🙂

   Hiszem, hogy jó időben érkezik minden (akár átfordítandó nehézség vagy épp egy segítő), pont akkor amikor készek vagyunk befogadni, mert sokkal nagyobb erő van bennünk, mint azt hisszük.

   Drága Adri, örülök, hogy észrevetted a “Nő vagyok” programom támogató erejét, és teszel azért, hogy a dolgaid jó irányba változzanak. A gyakorlás hat kívül belül! 😉 Namaste, Ági

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?