Önbecsülés – Női jóga 1.

Kismama joga online trimeszter postpartum FreshUp Joga Mindennap

Sat Nam kedves nőtársam!

Kezdjük ezt a hónapot, ezt az évet, ezt az új évtizedet az önbecsülésünk tisztázásával, erősítésével.

E hónap témájának jóga gyakorlatai e témára épülnek, és vidd magaddal e témát a hónap során. Ha egyszer rendet rakunk az önbecsülésünk terén, “kiütjük”, átkódoljuk a gondolkodásunk e téren, alapjaiban erősítjük meg magunkat, és könnyedebben veszük az akadályokat.

Folytassuk az évet egészségesebb önbecsüléssel, mert mindannyian értékesek vagyunk!

Te is értékes vagy!

Nézd meg az ízelítőt e témára és kezdd el a gyakorlást. A videók tagok számára elérhetők. Ha nem vagy még a női jóga csapatunk tagja, előfizetést alább tudod magadnak megvenni.

Önismeretet fokozó, kellemes gyakorlást kívánok!

 

Ha még nincs tagságod, válts egyet. Az éves előfizetés mellé 20% kedvezményt kapsz a 2020-as “Nő vagyok” elvonulás díjából.

A tagok számára – bejelentkezett állapotban – alább elérhető a program tartalma.

Kérj hozzáférést a videókhoz, vagy ajándékozd ismerősödnek

Hozzászólások
 1. Tóth Anna 4 év ago

  Sziasztok!

  Nekem csak egyre jobban halad előre az önbecsülésem, abba vetett erősödését a gyakorlással. Fel-fel bukkanó puffadásomra is szuperek a gyakorlatok. Az új kriják is nagyon tetszenek. Bele tudom annyira jól engedni magamat. Csak úgy nő a lilakoronácskád Ági ?☺️

  • JógaMindennap 4 év ago

   Szuper, hogy a témádra találtál e gyakorlatokban, Anna, azaz az emésztés támogatása igen erősen adott a yang gyakorlatok által. Remek, Anna, ahogy tudatosul benned a gyakorlásod ereje és energiája! Ügyes! xoxo Ági

 2. Erzsebet Varga 4 év ago

  Szia Ági!

  Szerencsére rendszeresen időt tudok szakiítani a gyakorlásra. Nagyon szeretem a yan jóga gyakorlatokat. A tűzlégzés még nem megy tökéletesen, de nem adom fel!
  Nem könnyű a gyakorlatsor, de én meg tudom csinálni ha még sokat is kell rajta tökéletesítenem. Nekem úgy jó ahogy van. Különösen szeretem az egyensúlyozó gyakorlatokat, a megerősítéseket, azt a nyugalmat kiegyensúlyozottságot ami belőled árad! A Yin jóga nekem nekem egyenlőre nagyon nyugodt…lelassult. Talán egyszer megérek rá….A megerősítő meditációt estére tartogatom, mert megnyugtat elringat. Köszönöm Ági! Sárinak külön köszi és puszi!

  • JógaMindennap 4 év ago

   A tűzlégzés igazi kihívás mindannyiónknak. Mert lehet gyorsabban, szaporábban is végezni. Aztán ha kihagyunk egy kis időt, akkor azt már megérezzük a tűzlégést végezve, és akkor is ha esetlen újra a mellkasban lélegzünk, vagy épp ha felszaladt pár kiló. Szóval a tűzlégzés, mint egy tükör. Sat Nam 🙂

 3. Barizs Melinda 4 év ago

  Kedves Ági, végre sikerült végigcsinálni mindkét gyakorlatsort, régóta tervezem a yang jógát, de a másfél órát sehogy sem sikerült eddig beszorítani a napjaimba. De ma igen! A légzésgyakorlatok nekem nehezek voltak, mindig beleszédültem, a tűzlégzés szinte elérhetetlennek tűnik. Úgy érzem, hogy a gátizom kontrollálatlanul ‘kidudorodik’, nyúlik, ami ugye nem jó. Lehet h rosszul csinálom, vagy edzetlen vagyok, vagy mindkettő kombinációja. A yin jóga nagy kedvencem, nagyon szeretem csinálni, mindig elcsendesít, kilépek a rohanó, túlzsúfolt hétköznapjaimból és magamra hangolódok. A videó hossza miatt is könnyebben sort tudok rá keríteni. A megerősítő videót pedig igyekszem napi rendszerességgel hallgatni. Köszönöm a sok pozitív megerősítést, gondolatindító mantrát és tápláló energiát, amit sugárzol felénk! ?

  • Author
   FreshUp Ági 4 év ago

   Drága Melinda! Örülök, hogy a yin kellemesen, nyugtatólag hat rád. A yang gyakorlatot végezheted részleteiben is. Pl. első 30 perc (arcmasszázs, légzés és bemelegítés) vagy a gerincátmozgatástól indulva (19:00 perctől). A lényeg, hogy minden nap legyen egy kis gyakorlás, ha fél óra, akkor fél óra. A tűzlégzést csináld rövidebb ideig vagy lassabban, ahogy a bevezető gondolatokban is említem. Gyakorlással egyre jobban fog menni! Örülök, hogy itt vagy! Namaste

 4. Csepregi Andrea 4 év ago

  A témaválasztás számomra telitalálat. Szeretem a Facebook és Instagram oldalakon is a napi megerősítéseid, mert mindig azonosulni tudok velük és sokszor olyan történetet kapunk hozzá, melyben saját, félve őrzött gondolatainkat és érzéseinket te bátran leírod.
  Tetszik a videók összetettsége, hogy a mantrázás, meditáció és a légzőgyakorlatok sem maradtak ki. Így változatosan tanulhatunk és gyakorolhatunk.
  Köszönjük Ági, hogy online továbbra is veled jógázhatunk!

  • Author
   FreshUp Ági 4 év ago

   Örülök, hogy tetszik a gyakorlatsor összetettsége. 🙂 Felfedezésekben gazdag, rendszeres gyakorlást!

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?