Ilyen vagyok, amikor rosszkedvű vagyok

KérdezzKedd 10. - ítélkezések, átlagember, rosszkedv - FreshUp Ágiról - podcast videó Jóga Mindennap youtube

Szerző: FreshUp Ági (RYT 500)| Kategória: Egyéb, Élj

Ítélkezések, rossz kedv és rossz körforgás

 

Mit csinálnak ezek az emberrel!?

Micsoda fránya dolgok ezek!?

Hogy milyen alattomosan indítanak el egy rossz szériát a mindennapokban!?

 

Engem kifordítanak önmagamból. Egyszerűen olyan leszek, amire azt mondják a férfiak, hogy “házisárkány”, pedig nem is, csak vannak rossz passzjai az embernek. 😉

 

Furcsa volt, de már ez a természetes…

Mióta jógázom olyan észrevétlenül változom, hogy aztán mégis, amikor visszatekintek, meglepődöm, hogy kb. fél éve nem volt pl. nézeteltérésem, nem volt tartósan kizökkent állapotom, és hogy a párkapcsolatomban is olyan simán megy minden.

Most már az a természetes, hogy egyensúlyban van a hangulatom, a munkakedvem, a privát életem, és úgy unblock elégedett vagyok mindennel. 

Tizenöt éve jógázom, ennyi ideje léptem ki az egyetemről és pontosan ennyi ideje iratkoztam be az első jógatanfolyamomra.

 

Rendhagyó!

A KérdezzKedd 10.epizódjában most rendhagyóan magamról mesélek. Hallgasd csak!

 

Most rajtad a sor!

Ha maradt benned kérdés, amit szívesen feltennélntekem egészség, karrier, pénz és párkapcsolat terén, akkor tedd fel. A kérdésed akár most rögtön itt meghagyhatod a kommentboxban.

 

Hogy van a belső erőd?

Mennyit mutat egy 1-10-es skálán?

Dobd a választ kommentbe! (1 a lemerült, 10 a top, kisülés állapota)

A most következő “Nő vagyok” női jóga programom körül forogtak a gondolataim és a szerkesztői munkák az elmált napokban. Most nagyon tudnék erről beszélgetni veled. Imádom ezt a témát. És, hogy minden egyes téma, amikor kidolgozom (legyen az Önbecsülés, Biztonság, Érzelmek, Átalakulás, stb.) mindig olyan szépen kirajzolódik az életemben. 

Most már csak mosolygok rajta, mert az égiek munkájának vélem, és azért küldik a mindennapi szitujaim, hogy megtapasztaljam tudatos szinten az adott témát.

Így viszont maximálisan hiszem, hogy ezek a témák nekünk nőknek itt vannak a hétköznapjainkba, és amit a nővagyok képvisel és üzen, az működik!

 

Szeretettel ajánlom Neked is, ha szeretnéd végre tudatosan is elégedetten alakítani az életed!

A programhoz itt tudsz csatlakozni.

 

Te tudod alakítani az érzéseid!

Nem mersz belevágni a programba, de érdekel a téma? Akkor jelezd érdeklődésed a “Nő vagyok” online jóga facebook eseményen, amit mostannal felélesztek és rendszeresen fogok ott megosztani női témákat, és részleteket a programból, hogy meglegyen a bizalmad irántam – és elhidd, hogy te tudod alakítani az életed és az érzéseid!

Katt tehát a fb eseményre, hogy érdekel, és bizalomépítés gyanánt nézd meg az KérdezzKedd 10-et, amiben magamról sztorizom.

 

Sat Nam,

Ági

 

 

Hashtags: FreshUp Ági, anya vagyok, belső erő fokozása, freshup yoga acedemy, hogyan fogadd el magad, hogyan hangold újra az életed, hogyan légy jó nő, jógikus életmód, magabiztosság, megerősítő meditáció, más nézőpont, nő vagyok program, női hatha jóga, női jóga, női kundalini jóga, női kör, női közösség, női yin jóga, rossz hangulat kezelése, rosszkedv kezelése, spirituális anya, spirituális nő, spirituális női kör, tudatos gondolkodás, tudatos technikák és jóga gyakorlatok, tudatos vagyok, élni szeretünk, ítélkezés kezelése, út a spiritualitás felé

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?