Nő vagyok – podcast az életem dolgairól

Szerző: FreshUp Ági (RYT 500)| Kategória: Élj

Érzékeny téma, ezért eléggé izgulok.

Ennyire érzékeny témáról és ennyire mélyen önmagamról még sosem osztottam meg sztorit.

De egyben hatalmas ereje is van! És kimondva mindent még inkább olyan szemszögből látom a dolgot, hogy EZ ÍGY VAN RENDJÉN.

Őszintén hiszem, hogy a női szerepeink olykor óriási terhet jelentenek, de ha megértjük, kívülről szemléljük és nem hagyjuk, hogy házisárkánnyá változtasson, akkor felemelkedünk általa. Bölcsebb és magabiztosabb nővé válunk, amit a férfiak még inkább becsülnek bennünk.

Ebben a podcastban beszélek:

 • a női szerepek összeütközéséről, a nehézségekről. Mert anyának, társnak és nőnek (önmagam jó nőjének) lenni nagy Feladat.

 

 • kiindulópont: 2020 nyara, amikor nagyban benne voltunk az építkezésben, rengeteg teendő, döntéshelyzet, zéró szabadidő, ugyanennyi közös idő és értelmes beszélgetés, állandó figyelem a babánkon, a gondolataim elhalványultak.

 

Ez a podcast neked készül, aki a levelelezőlistámra fel vagy iratkozva és örömmel hallod a sztorimat. Habár a sztorim többszereplős, de célom a saját szemszögömből, női fejjel és gondolatokkal megosztani elsősorban az érzéseim. 

Ha érdekelnek a további sztorijaim, és még nem vagy a levelezőlistám tagja, akkor iratkozz fel itt gyorsan és nagyon egyszerűen.

 

Jöjjön a digitális naplóm köntörfalazás nélkül!

 

 

Most rajtad a sor!

Írj kérlek erről a podcastról. Milyen gondolataid támadtak ezt hallgatva? Neked mi jelentett hasonló érzelmi mélypontot az életeben, és hogyan jöttél ki belőle?

A legjobb hely a visszajelzésednek itt alul, a kommentbox. Írj, olvasom.

Szeretettel,

Ági

Hashtags: FreshUp Ági, anya vagyok, freshup podcast, hogyan fejleszthető a magabiztosság, jógamindennap podcast, jógikus gondolkodásmód, jógikus szemlélet, nő vagyok, nő vagyok női jóga online program, női hitrendszerek, női magabiztosság, női szerepek, podcast, spirituális anya vagyok, önfejlesztés nőknek

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

Hozzászólások
 1. Author
  FreshUp Ági 4 év ago

  Niki, köszönöm a bizalmad, hogy írtál magadról, és hogy követsz. 🙂

  A soraidat olvasva az jutott eszembe, hogy én gyakran teszem fel magamnak a kérdést – amikor elégedetlen vagyok, vagy akár tartósan fáradt vagy nem jönnek össze a dolgok, hogy – mit is akarok valójában ezzel, hogy most tényleg az a bajom, aminek hangot adok. Ha most teljesülne az, amit kérek, akkor is “ilyen bajom” lenne? Nem lehet, hogy épp csak a hullámok csaptak össze a fejem felett, és valójában önmagammal van a gondom (pl. nem jut magamra idő, mert mindenkit és mindent magam elé helyezek). Ha az a valaki olyan lenne, amilyennek akkor épp szeretném/kérem, akkor biztosan most minden rendben lenne bennem. Ezek a kérdések aztán ripsz-ropsz helyre raknak. Magaddal is beszélgess sokat, és akkor lehet nem fogod a férjed “terhelni” a – lehet – számára érthetetlen dolgokkal. 😉

  A következő podcastomban mesélek még a technikáimról, amivel helyre rakom magam nagyon rövid időn belül.

  További tudatos életvezetést!
  Szeretettel, Ági

  • Pankotai-Háber Nikolett 4 év ago

   Szia Ági,

   köszönöm a válaszodat! Pontosan erről van szó, amit Te is írsz, hogy ilyenkor magammal van bajom. A tisztábban látáshoz adott nagyon jó löketet a podcastod. Várom a következőt, és remélem majd a készülő jógafarmra is lesz alkalmam ellátogatni. Nektek további kitartást hozzá, szuper, amit csináltok!

   További szép hetet,
   Niki

 2. Pankotai-Háber Nikolett 4 év ago

  Kedves Ági!

  Nagyon jó barátnőm, Propst-Ferenczy Zsani ajánlott Téged és küldte át a Nő vagyok podcast linkjét, illetve pár hónapja már én is olvasom a hírleveleidet. Én is egy közel 1 éves (10 hónapos) kislány, Julcsi anyukája vagyok, és bizony nagyon magamra ismertem a történetedben. Alapvetően egy pozitív beállítottságú ember vagyok, de az utóbbi hónapokban én is többször kerülök mélypontra, ezt főleg az éjszakázások hozzák elő, nagyon nem viselem jól a kevés alvást. Előfordul, hogy Julcsi még 2-3-4x is felébred éjszaka. Pedig nagy szerencsém, hogy a férjem egyre többször besegít a visszaaltatásba, a maga módján tényleg rengeteget igyekszik segíteni, amiért hálás is vagyok, de mégsem eléggé. Nekem is egyik lételemem a gondoskodás, de amikor kialvatlan vagyok, nem mindig jut rá elég energiám és borzasztó elviselhetetlenné tudok változni, és szörnyű azzal szembesülni, hogy ilyen lehetek valójában!? Nem sokkal rá ezeket a kitöréseimet mindig igyekszem megbeszélni a férjemmel, de mégis mindig nagyon bánt utólag, hogy amikor fáradt vagyok, sokszor őt bántom, ami utólag, tiszta fejjel egy plusz frusztrációt is okoz, mert nem szeretem ezt az oldalamat, nem is érdemli meg, hogy ok nélkül szapuljam, és legfőképpen ilyenkor az bánt, hogy az őszinte, mély érzésekre épülő kapcsolatunkat ilyenkor mérgezem. Nagyon sokat segített a podcastod ennek felismerésében, abban, hogy ügyesebben és nagyobb türelemmel tudjam kezelni magamban ezeket a nehéz időszakokat, és hogy képes legyek újra megtalálni a belső egyensúlyomat.
  Nagyon köszönöm neked!
  Szép estét,
  Niki

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?