Nő vagyok – betiltanám a hollywoodi filmeket

Szerző: FreshUp Ági (RYT 500)| Kategória: Egyéb

Hogyan valósul meg a kötöttségek nélküli párkapcsolat?

Tapasztaltad már?

Mit teszel érte?

 

A jógikus szemlélet szerint az ember célja az, hogy kötöttségek nélkül éljen. Ez a párkapcsolatban tudod mit jelent? Elvárások, követelések nélküli együttélést, ahol a pár tagjai külön külön és egyedül is egész lénynek érzik magukat.

Továbbá én pedig hiszem, hogy a társunk az életben nem azért van mellettünk elsődlegesen, hogy szeressen, hanem azért választjuk pont őt, hogy tanuljunk általa; a szeretet csak azért van ott, hogy könnyebben elfogadjuk és komolynak vegyük az adott helyzetet, ne meneküljünk el.

A hollywoodi szerelmi sztorikat kitörölném a filmek listájáról és az emlékezetemből is, mert csak irreális képet rajzolnak a nő fejében. Ahhoz hasonlítanám, mint a tökéletes testű nők címlapon és óriásplakáton való megjelenését. Ugye milyen torz képet tud kialakítani a kamaszlányok fejében!?Amit aztán viszünk magunkra érett női életünkbe.

 

Hallgasd meg az e heti podcastom, hogy miért?

Megosztok veled 5 technikát, amellyel segítesz magadon, hogy gyorsan kihozd magad az érzelmi kátyúból.

 

Most rajtad a sor!

Ez volt tehát az öt tudatos technika, amellyel nőként rövid időn belül visszahozom magam az érzelmi elveszettségből.

Írj kérlek arról, hogy milyen gondolataid támadtak ezeket a gondolatokat hallgatva? Vagy adj visszajelzést arról, hogy neked melyik vagy milyen más technika jön be.

 

Köszönöm, hogy itt vagy és hallgatsz. Jövő héten újra jövök. Addig is kérdezz vagy kérj témát, amiről szívesen hallanál a női létemmel kapcsolatban. És ha úgy érzed, a gondolataim együtt rezonálnak a tieiddel, és szeretnéd magabiztosan tudni, hogy bármilyen helyzetben képes vagy te alakítani a saját életed, akkor a “Nő vagyok” női jóga és tudatossági online program neked szól.

Addigis gyakorold a jelszavamat: “én alakítom az életem”.

Hajrá!

 

Kapod tőlem a heti emailjeimet?

Ez a podcast neked készül, aki a levelelezőlistámra fel vagy iratkozva és örömmel hallod a sztorimat. Habár a sztorim többszereplős, de célom a saját szemszögömből, női fejjel és női gondolatokkal megosztani elsősorban az érzéseim és az egyes élethelyzeteim, amelyekből nagyon sokat tanultam.  Ha érdekel a sztorim, és még nem vagy a levelezőlistám tagja, akkor itt a lehetőség. 

 

 

Hallgatnál még?

Itt az előző podcastom.

 

 

Van egy női sztorid, oszd meg velem.

 

 

 

Hashtags: hogyan növeljem a magabiztosságom nőként, nő vagyok, női jóga, női magabizotsságot növelő technikák, női podcast, női sztorik, női életek, podcast, technikák a magabiztosságért, tudatosság növelő technikák

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

Hozzászólások
 1. Mónika Bakos 4 év ago

  Szia Ági,
  én úgy látom, hogy példaértékűen oldod meg az előtted és előttetek álló feladatokat és kihivásokat. Legyél nagyon-nagyon büszke magadra és magatokra, csoda a bátorságod és amit véghez viszel, és hogy kisbaba, kisgyerek mellett mindennel szépen haladsz és igenis minden sikerül, és csodálatos a női jóga programod is!
  A magam részéről nagyon köszönöm, hogy mindebbe bevonsz minket, és megosztod velünk, mert “az élet nem csak játék és mese” és ez igy kerek 🙂 – sok ponton együttérzek, magamra ismerek, és megerősitést lelek. 🙂

  Köszönöm,
  Namaste,
  Móni

  • Ági JógaMindennap 4 év ago

   Móni, köszönöm, simogatja a lelkem. 🙂 Úgy gondolom, hogy mindannyiunkkal történnek negatív dolgok, csak sokszor elrejtjük. A szókimondás azonban felszabadító, ezért szeretek róla beszélni és beszélgetni veled és hozzád hasonlóakkal.

   Ha van téma ötleted, írj.

   Ági, xoxo

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?