Nő vagyok – őszi detox rutinom

Szerző: FreshUp Ági (RYT 500)| Kategória: podcast

Ősszel mit csinálsz, hogy egyensúlyban maradj a természet változásával?

Én detoxikálok.

Testileg, mentálisan, lelkileg megtisztítom magam.

 

A tisztítókúra easy változatát csinálom – mondjuk elég nagy tudatosság kell hozzá. Az évek során összeállt valami a fejemben: nekem is változtatnom kell, hogy a természet változásával jól érezzem magam (továbbra is).

 

A változás – elég egy időjárásbeli változás – ami könnyedén kizökkent a megszokott egyensúlyból. No, azért ez ne legyen rendszeres és elfogadott, hanem inkább az, hogy te irányítod a közérzeted. És ha más nem, évszakváltáskor tudatosan tisztsd magad mindhárom síkon – természetesen elkerülve bármi drasztikus dolgot, helyette csináld lágyan és finoman – nőiesen változtass.

 

Hallgasd meg ezt.

A személyes sztorimat osztom meg. Viszonzásként várom a te őszi szokásaid, amik segítenek megmaradni önmagad. Írhatsz arról is, hogy mi jön be az én szokásaim közül.

 

 

Várom a kommented alább! Írj nekem!

 

Kapod tőlem a heti emailjeimet?

Ez a podcast neked készül, aki a levelelezőlistámra fel vagy iratkozva és örömmel hallod a sztorimat. Habár a sztorim többszereplős, de célom a saját szemszögömből, női fejjel és női gondolatokkal megosztani elsősorban az érzéseim és az egyes élethelyzeteim, amelyekből nagyon sokat tanultam.  Ha érdekel a sztorim, és még nem vagy a levelezőlistám tagja, akkor itt a lehetőség.

 

Hallgatnál még rólam?

Ezeket hallgattad már? Ha igen, oszd meg olyan ismerősdeiddel, akik érintettek az ilyen élethelyzetekben, mint amiről mesélek.

 

Szabad vagyok program – így működik

Hashtags: hogyan maradjak egyensúlyban, nő vagyok önfejlesztő program, női jóga program, tisztítókúra ősszel, tudatos program nőknek, tudatos vagyok, őszi detox, őszi rutin

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?