Levél a kismamákhoz és a nőgyógyászoknak

ingyen kismama program - levél a kismamáknak koronavírus idején fehér háttérrel

Szerző: FreshUp Ági (RYT 500)| Kategória: Egyéb, Élj

Ingyenes online kismama program – a covid-19 idején

– az ingyenes program lejárt –

Kedves Kismama és Nőgyógyász doktor Úr/Úrhölgy!

Lehet kicsit hosszúra nyúlik a levelem, de kiemeltem a lényeget. Bízom benne, hogy együtt tudsz rezonálni a soraimmal és segítesz eljuttatni az ingyenes online kismama programom lehetőségét minél több kismamának. Ha tudsz ajánlani további fórumokat is, örömmel veszem.

Remélem jól vagy és minden hozzátartozód!

 

Aktuális helyzetben megszorítások és szívszorító kismama sztorik

Igen szokatlan és bevallom hirtelen jött megszorítások között élünk most mi mindannyian. Személy szerint mi, Karintiában nem annyira, mint a nagyvárosban élők, mert itt jobban elolszlanak az emberek, és mi csak a lakásunk és jógafarmunk építkezése között közlekedünk magunk. El tudjuk kerülni a tömegközlekedést, a jó egészségünk révén az orvoshoz járást, és boltba sem kell járnunk, mert eleve ráálltunk a havi nagybevásárlásra. Így valójában a hírekből, a posztokból és az ismerőseimmel való beszélgetések kapcsán érzékelem, hogy mennyi embernek nehezebb napokat jelent ez a “karantén” (mondjuk ki – mozgáskorlátozás és megszorítás).

Még a jógastudiók is zárva

Ami miatt írok az az, hogy olvasom a kismama posztokat, hogy a kismamákat mennyire érinti ez a megszorító helyzet. Vizsgálatokra ugyanúgy menni kell, a napi mozgás ugyanúgy fontos, mint egy egészséges környzetben, és arról nem is beszélve, hogy aki épp a szüléshez közelít, mennyire stresszesen érinti, hogy mi lesz majd a kórházban és megrendíti, hogy nem szülhet a választott kórházában, stb. Jógastudiók zárva, nagyvárosban a parkokban sokan mások is sétálnak, egymással sem találkoznak a kismamák az óvatosság érdekében.

Kismamákat segítő körben ingyen jóga programot adok

Egy éve voltam kismama, és még annyira tisztán emlékszem, hogy a biztonság mennyire fontos volt számomra, és itt nemcsak a fertőzések elkerülésére gondolok, hanem a biztos, megszokott rutin és hogy biztosnak tudjam a dolgokat körülöttem. A nődokim :), a jóga gyakorlásaim (és az óraadások), a kapcsolódás más kismamákkal. És akkor mélyedtem bele, hogy egy régi hagyomány szerint a már anyák segítő kört alkotnak és minden tapasztalati tudásukkal segítik a várandós társukat. Azóta túl vagyok a szülésen, ami nekem igen nagy spiritális világot nyitott meg, amikor is megéreztem az évmilliók alatti nőtársaim magabiztos tudását és támogató erejét. Szeretnék ehhez most én is, itt a fizikai síkban hozzájárulni.

 

A nyugalom a kismamának és a kisbaba fejlődésének is kijár

Múlt héten az egyik reggeli meditációm során – amelynek a témája a szív és szívvel cselekedni – jött az üzenet, hogy segítsek a kismamáknak valahogy megtartani a belső (fegyelem helyett) a biztonságérzetüket, és hogy a külvilágban most aktuálisan történő dolgok helyett meg tudják tartani a nyugodt kapcsolatot a pocakban fejlődő babájukkal. Mert tudjuk, a baba idegrendszeri fejlődésére milyen erős hatással van az anya lelki állapotára.

 

Tiszta szívemből adok hozzáférést minden kismamának ingyen

Ezért ezúttal szeretném felajánlani az online kismama jógaprogram az összes kismamának. Mindenkinek, akit csak el tudtok, el tudunk érni. Teljesen ingyen. Tiszta szívemből adom és ha ezzel a gyakorlásuk idejére is megnyugvást találnak, és törődnek a testük felkészítésével a kisbabájuk (a világ jövőjének) a fogadására, és az elméjük elcsendesedik egy pillanatra is, akkor annak nagyon örülök.

 

 

“Immunerősítő kismama program”

A program tartalmaz: jóga gyakorlatsorokat videóval, meditációt, gátizom tréninget, mantrákat, stb. Tudom saját tapasztalatomból, hogy a jóga hatása lecsendesíti az elmét és emeli a rezgésszintet, amely erősíti az immunrendszert.

 

Ott segítek, ahol tudok

Nem kérek érte semmi ellenszolgáltatást. Egyszerűen csak adni szeretnék. Bármilyen fórumon, felületen keresztül, amellyel el tudunk érni minél több kismamát.

Alább ez a link, amelyen fel tudnak iratkozni a kismamák, és bejelölni, hogy a második vagy harmadik trimesztert kérik. Az email címük megadásával nem fognak felkerülni a hírlevelemre sem (persze örömmel veszem azt, aki nyitott a spirituális anyaságra: FELIRATKOZÁS lehetősége itt).

A kuponkódot 48 órán belül küldöm nekik az email címükre a hello@jogamindennap.hu címről. Az ajánlatom visszavonásig él! (info erről itt lesz olvasható)

 

Kérdés és kérés esetén állok rendelkezésre.

Köszönöm, hogy ha segítesz eljuttatni ezt a nem  mindennapi lehetőséget a kismamáknak.

 

Szeretettel,

Ági (aka: FreshUp Ági)

a FreshUp Yoga Academy alapítója és vezető oktatója

Hashtags: FreshUp Ági, freshup yoga academy, ingyen kismama program, jóga coach, kismama jóga és meditáció, kismama online jóga, nőgyógyász ajánlja, spirituális anya, tudatosság várandósan

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?