Zabkása. Hogyan készítem a zabkását reggelire. Íme, egyszerű, gyors, és könnyen beleilleszthető a reggeli rutinba. Jóga és tudatos életmódunkból fakadóan mindent házilag készítünk. Az idő fontos nekem, ezért a kreativitás mellett a gyorsaság és az íz nagy szerepet kap. Vegán, vegetáriánus, szattvikus és egyszerű, gyors receptek a jógafarmunk konyhájából,...
tovább...
Ha készítettél már rozskenyeret otthon, akkor biztosan te is jártál úgy, hogy inkább egy kalapács lett belőle, mert olyan kemény lett. Az én korábbi rozskenyereimet még felvágni sem tudtam, így mások előtt sem tudtam vele felvágni. 🙂 Így nem is csináltam évekig, aztán egy tapasztalt, idős néni elmondta nekem...
tovább...
Ígértem nektek sok, finom reggelit, legalábbis recepteket inspiráció gyanánt. Legyen az első, egy megosztó étel, a zabkása. 🙂 Van aki imádja, van aki utálja, de azt leszögezhetjük, hogy egészséges és gyorsan elkészíthető. Szerintem sokan egyszerűen még nem ettek kreatívan, változatos alapanyagokkal elkészített zabkását, és ezért nem rajonganak érte. Pedig...
tovább...
A kurkuma kifejezetten a kedvencem lett az utóbbi időben. Amennyire fura ízt éreztem ki belőle az első kóstoláskor, annyira megkedveltem ezt a semmihez sem hasonló, fanyar, különleges ízt. A kurkumáról közismert, hogy ízületvédő és melegítő hatású fűszer. Ezért téli, hűvös, nyirkos időben ez kifejezetten jót tesz nekem. Étkezés után...
tovább...