Főétel

Édesburgonya-padlizsán ragu

A vonzó ebben az ételben az az ízharmónia, amit az édesburgonya – őrölt kömény és szerecsendió, a padlizsán – kakukkfű, a csicseriborsó – fokhagyma és kurkuma adnak. Ez a 2018-as nyár nagy slágere volt otthonunkban. Minden vendégünk megkóstolhatta. 🙂 Köretnek lehet rizst, puliszkát vagy kölest készíteni. Nekem a köles...

tovább...

Nyári quinoa saláta

Quinoa saláta recept

A quinoa hűsítő hatású, gluténmentes gabonaféle, ezért nyáron igazán könnyen emészthető. A vöröslencse és a quinoa főzési ideje azonos, ezért együtt nagyon jól főzhető, így tehetjük fehérjében gazdagabbá ezt a főételt. Minden féle friss zöldséggel és saját magam készített öntettel szoktam tálalni. Ezúttal volt patiszonom is, amit nagyon nem...

tovább...

Olaszos vöröslencsés ragu spagettivel

Nyáron találtam ki ezt a receptet. Utazás előtt mindig igyekszem felhasználni a friss és ezért romlandó zöldségeket, és általában rájövök, hogy mennyi mindent kell egyszerre feldolgozni. Ezúttal tele volt a hűtőm zöldéségekkel, de nem akartam lefagyasztani semmit. Őszíntén, ez most eléggé feladta a leckét, mert otthonról, a szüleim kertjéből...

tovább...

JógaMindennap - 2021

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?