Zabkása. Hogyan készítem a zabkását reggelire. Íme, egyszerű, gyors, és könnyen beleilleszthető a reggeli rutinba. Jóga és tudatos életmódunkból fakadóan mindent házilag készítünk. Az idő fontos nekem, ezért a kreativitás mellett a gyorsaság és az íz nagy szerepet kap. Vegán, vegetáriánus, szattvikus és egyszerű, gyors receptek a jógafarmunk konyhájából,...
tovább...
Hogyan készül a házi kenyér? Mi az a bergli? Miből jön a név és mit eszünk hozzá a jógafarmunkon. Mi csak ezt esszük kenyér helyett. Jóga és tudatos életmódunkból fakadóan mindent házilag készítünk. Az idő fontos nekem, ezért a kreativitás mellett a gyorsaság és az íz nagy szerepet kap....
tovább...
Ígértem nektek sok, finom reggelit, legalábbis recepteket inspiráció gyanánt. Legyen az első, egy megosztó étel, a zabkása. 🙂 Van aki imádja, van aki utálja, de azt leszögezhetjük, hogy egészséges és gyorsan elkészíthető. Szerintem sokan egyszerűen még nem ettek kreatívan, változatos alapanyagokkal elkészített zabkását, és ezért nem rajonganak érte. Pedig...
tovább...
A kurkuma kifejezetten a kedvencem lett az utóbbi időben. Amennyire fura ízt éreztem ki belőle az első kóstoláskor, annyira megkedveltem ezt a semmihez sem hasonló, fanyar, különleges ízt. A kurkumáról közismert, hogy ízületvédő és melegítő hatású fűszer. Ezért téli, hűvös, nyirkos időben ez kifejezetten jót tesz nekem. Étkezés után...
tovább...
Bevált gyors és finom reggeli nálunk a müzli valamilyen idény gyümölccsel. Idén nyáron nagy sláger nálunk a friss áfonya, de az év bármely részén elkészíthető ez a reggeli, használj hozzá olyan gyümölcsöt, ami épp van. Mennyiség 2 főre: kb. egy bögre müzli (szárazon). A zsíradék mindenképp jót tesz a...
tovább...