Ezzel formáld előnyödre a külső energiákat

KérdezzKedd 3 cover - reggeli rutin sorrendje - FreshUp Ági - Jóga Mindennap

Szerző: FreshUp Ági (RYT 500)| Kategória: Egyéb

“A felkelő nappal én is kelek”

merthogy a hajnali napkelte és a vele együtt járó természet ébredése tálcán kínálja a pozitív, vitalizáló energiákat. Fogd tehát be azokat! Többet ér, mint egy kávé, de nem zárja egyik a másikat.

Ne ítélj, és ne add fel!

Tudom, ez sokaknál kiüti a biztosítékot, de nem nálad. Figyelj! 

Semmit sem szabad bevenni, még a gyógyszert sem anélkül, hogy átgondold mit is szeretnél vele elérni és, hogy az tényleg jó-e neked. Nem szabad vakon bízni semmiben és senkiben. Csak magadban.

Ismerd meg, hogy mi szolgál téged, és utána tudsz te is jó szolgálattal lenni a világnak. (és nem, nem az a plusz fél óra alvás fog kisegíteni reggel)

Hanem az a 15 perc alatt elvégezhető reggeli rutin

Ennyi idő alatt készítesz el egy finom reggelit. A testednek a reggeli azonban a jógagyakorlás, a fííínom átmozgatás.

Figyeld magad, hogy utána a napod hogyan alakul, a hangulatod és az energiakészleted.

Tökéletességre ugyan nem kell törekedned, de Iyengar jól megmondta:

Az elszánt emberek viszik előrébb a világot.

Ahogy Adriennek javasolom a KérdezzKeddben, ezzel az ideális sorrenddel tuti gördülékenyen kezded a napod.

És a jól felépített reggeli gyakorlás fokozza a pozitív energiák befogadását. A készlet adott minden egyes reggel. A vevőkészülék pedig nálad van.

Minden energia benned van, csak ébreszd fel azt is reggel!

Nézd meg a videóm, és oszd meg a rutinod.

Neked mi az a két legfontosabb dolog, amire esküszöl a reggeli rutinodban!

Hallgatnál még?

Az én személyes két tippem a Magazin extra olvasókkal osztom meg. Amely a heti hírlevem, és bizalmasan kezelem, mert ott szoktam megírni a személyesebb sztorimat. Jelen esetben a két reggeli kedvenc dolgom. Még nem kapsz ilyet, akkor itt tudsz feliratkozni.

Készült egy riport velem a múlt héten arról, hogy mit tud adni a meditáció egy válság helyzet idején (speciel ez a covid-19 idején készült)

 

Interjú velem – A meditáció miben segíthet”

Most rajtad a sor!

Írd meg, hogy neked mi az a két legfontosabb dolog, amivel a reggeli rutinodban energizálod magad! A beszélgetés veled indul. Írj alul a kommentboxba.

Várom, nézem, olvasom, válaszolok rá.

 

Szeretettel,

Ági

Hashtags: Elvonulás, Jógatábor, freshupyoga, freshupági, idézet, interjúameditációról, jógamindennap, jógarutinsorrend, kundalinijóga, mantra, megerősítés, motiváció, napimantra, napindító, napindító gondolat, napindítógondolat, nőijóga, nővagyok, nővagyokprogram, oktatóképzés, onlinemeditáció, pozitívgondolat, reggeli rutinsorrend, reggelijóga, reggelijógarutin, spiritualitás, spirituálistanítás, szabadvagyok, szabadvagyokmeditációsprogram, tudatosságnövelés, tudatosvagyok, yogafarm, élniszeretünk

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?