Ezért bukik meg a csábító naplóírás!

KérdezzKedd 7 - tudatos naplóírás- podcast videó Jóga Mindennap

Szerző: FreshUp Ági (RYT 500)| Kategória: Egyéb

Csábít a naplóírás?

Egyáltalán mi célból akarsz írni?

 

Itt van helyette három kérdés, ami célirányossá és hatékonnyá tesz. Mert a vágy nem elég!

A titkom az önismeretben rejlik.

Nézd meg a KérdezzKedd videóm e kapcsán. És utána írj nekem, hogy téged mi motivál a naplóírás során? Ha elbuksz, hol szoktál?

Fontos neked is az idő?

Akkor iratkozz fel a Jóga Magazin Extrára, mert a heti témát egy 1 perces változatban küldöm ki, és ott értesülhetsz elsőként az újdonságokról.

Feliratkozás itt

Hallanál még hasonlókat?

Plusz egy megerősítés is odakerül a naplómba, ami a reggeli jógám és meditációm után jön. Ilyenkor bátrabban írok és tervezek.  Érdekes, ezek után totolyázás nélkül csinálom végig a napom.

 

Így aludj kevesebbet!

 

 

Könnyedén építsd fel a reggeli jóga gyakorlásod!

 

Most rajtad a sor!

Írd meg nekem, hogy neked mit jelent a naplóírás, és hogyan fér bele a reggeli rutinodba? Nem fér bele, akkor arról írj. Alább a kommentbox.

 

Te olvasol engem. Én is örömmel hallok rólad!

 

Szeretettel,

Ági

 

Vedd kezedbe az életed irányítását:

#szabadvagyok vezetett meditációs program

#nővagyok megerősítő meditáció és jóga program a tudatos nőknek

 

Hashtags: Elvonulás, Jóga Mindennap, Jógatábor, a hatékony nap vezetése, freshupyoga, freshupági, hatékonyság, hogyan kezdjek el naplót írni, hogyan kezdjem el, idézet, jóga kérdések és válaszok, kundalinijóga, kérdezz kedd, kérdezzkedd, mantra, megerősítés, miért bukik el a naplóírás, motiváció, napi mantra, napindító, napindító gondolat, naplóírás, nőijóga, nővagyok, nővagyok program, oktatóképzés, online meditáció, pozitív gondolat, pozitívgondolat, spiritualitás, spirituális tanítás, szabad vagyok, szabad életérzés, szabadvagyok meditációs program, tudatos naplóírás, tudatos vagyok, tudatos életvezetés, tudatosságnövelés, yogafarm, élni szeretünk

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?