[29. nap] Vágyak – “Nővagyok” 31 napos utazás

Vágyak….Milyen érzést társítasz a vágyak fogalmához?
Pozitívat, boldogat, felemelkedettet?
És ha tovább gondolod?
Akad azért olyan gondolatok e köré, hogy elszomorító, felesleges, be nem teljesülő, tehát vágyakozni nem érdemes, sőt, maga az élet megrontója?
Bizony, több aspektusa is van a vágyaknak, mint az elsőre gondolnánk. És igenis beszélnünk kell róla! Mert a vágyak egyértelműen sem nem jók, sem nem rosszak…
A mai témánkat a megerősítő meditáció támogatja benned, amely ben helyet kap a manifesztációs munkád. Ha valamit nagyon szeretnél, vidd azt a képet végig magadban. Ha nincs még  konkrét, akkor csak érezz boldogságot, könnyedséget, lebegést.
Erre a 18 perces meditációra bármikor sort keríthetsz, csak kapcsold be, sétálj közben vagy akár munkába menet. Lényeg, hogy minél többet hallgasd meg.

Megerősítő meditáció - Vágyak Nővagyok 26.

Bónusz

Séta és digitális detox

Sétálj 20 percet ebben a csodás, tavaszodó időben. Lélegezz tudatosan 5x séta közben, aztán csak merengj el a tavasz csodáin. Majd legyen ismét egy tudatos 5 mély légzésed.
Közben csak nézz, érezz. Nem kell megörökíteni semmit a mobiloddal, csak sétálj és bízz a memóriádban! Az érzéseket tudja a legjobban eltárolni.
Írd le milyen volt.

29.nap

Mik a vágyaid a szíved mélyén?

A manifesztációs munkád akkor lesz sikeres ha tisztában vagy azzal, amit szeretnél. Légy konkrét, érezd, mintha már meglenne. Ha nincs konkrét, akkor azt az életérzést képzeld el.
Írd le 5 mondatban milyen az.

Írd meg alább a kommentboxba.

Szeretettel,
Ági
0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?