Összetevők:
- 3 darab burgonya
- 1 darab vöröshagyma
- 1 teáskanál kurkuma (por)
- lehelletnyi feketebors (örölt)
- 1 darab édesburgonya
- 1 szórás szerecsendió (őrölt)
- ízlés szerint só
- ízlés szerint tárkony
Elkészítés:
1. A burgonyát és a hagymát felkockázom, olajon megpirítom a hagymát és rádobom a burgonyát.
2. Sózom, ráteszem a kurmukát, átkavarom és felöntöm vízzel. Kb. fél literrel. Forráspontig magas hőfokon, utána a legalacsonyabban főzöm.
3. Közben meghámozom az édesburgonyát. Felkarikázom vékonyan és kevéske olajban, egy serpenyőben átsütöm. Amíg az első oldala sül, addig frissen reszelek rá szerecsendiót. Majd átforgatom a másik oldalára. Külön tányérra teszem és tálalom.
4. Amikor a burgonya megpuhult, botmixerrel összetudmixolom, kóstolom és javítom az ízét, ha szükséges. Elrontani nem lehet, csak elsózni.
#Hashtags:
FreshUp Ági
Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …