Kurkumás burgonyakrémleves édesburgonyachipsszel

Nehézség: könnyűElkészítési idő: 30 perc | Mikorra: EbédTípus: VegánKategória: Leves | Adag: 2 főre

Ez valami nagyon egyszerű és gyors recept. Ha most kezded a konyhaművészeted vagy már megunva a sok konyhában töltött időt, akkor ez a leves a kedvenced lesz.

Az édesburgonya azonkívül, hogy tápláló, édes ízével ad egy kis kontrasztot a sima burgonya ízének. Szerencsendióval lehet bolondítani.

Összetevők:

Elkészítés:

1. A burgonyát és a hagymát felkockázom, olajon megpirítom a hagymát és rádobom a burgonyát.


2. Sózom, ráteszem a kurmukát, átkavarom és felöntöm vízzel. Kb. fél literrel. Forráspontig magas hőfokon, utána a legalacsonyabban főzöm.


3. Közben meghámozom az édesburgonyát. Felkarikázom vékonyan és kevéske olajban, egy serpenyőben átsütöm. Amíg az első oldala sül, addig frissen reszelek rá szerecsendiót. Majd átforgatom a másik oldalára. Külön tányérra teszem és tálalom.


4. Amikor a burgonya megpuhult, botmixerrel összetudmixolom, kóstolom és javítom az ízét, ha szükséges. Elrontani nem lehet, csak elsózni.

#Hashtags: 

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2021

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?