Frissítő légzőgyakorlat 1.

Oktató: FreshUp ÁgiStílus: Légzéstechnika| Speciális terület:  Otthoni gyakorlás, Szabadban végzett, utazós jóga | Szint: Kezdő | Videó hossza: 10 perc | Videó típusa: Ingyenes

A pránájáma technikák mindennapos gyakorlása és az azáltal elért egyenletes légzés egészséges idegekhez, valamint a teljesítőképességünk és kedélyállapotunk kiegyensúlyozottságához vezet.

Végezheted ezt a gyakorlatsort rendszeresen. Érzékeld a fejlődést és a változást az előző napi gyakorláshoz képest. Hogy a legjobban profitálj az alábbi technikákból, és a prána tényleg téged szolgáljon éltető és gyógyító energiájával, légy végig tudatos.

Ha neked is tetszik a gyakorlatsor, oszd meg az ismerőseiddel, legyen nekik is friss napjuk tőle. A te visszajelzésed is örömmel veszem.

Örömmel vezetlek be, illetve kísérlek téged is a jógikus utadon. Oszd meg velem a tapasztalataid, és bátran kérdezz. Ha van olyan téma, amilyen témában szívesen jógáznál, de még még nem találod a videók között, akkor írj nekem.

Hari-Om, Tat Sat,
FreshUp Ági

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?