Ébresztő napüdvözlet sorozat – FreshUp Yoga

Oktató: FreshUp ÁgiStílus: Hatha, Vinyasa Flow| Speciális terület:  Napüdvözlet, Reggeli jóga | Szint: Minden szint | Videó hossza: 10 perc | Videó típusa: Ingyenes

Ezt a jóga gyakorlatsort úgy állítottam össze, hogy frissítő hatású és rövid idő alatt elvégezhető legyen. A sorozatba úgy fűztem bele napüdvözlet variációkat, hogy az könnyedén elkezdhető legyen ha még sosem jógáztál akkor is, és nem szükséges bemelegítés az elejére. Tehát egy jóga jolly joker jön most, nektek.

A gyakorlatot a légzéseddel összhangban végezd, és figyelj önmagadra, hogy hogyan esik jól, mire van szükséged. Bármikor megállhatsz az adott variációnál és ismételt azt tovább, nem muszáj a következő variációra lépnek velem. Önmagad helyezd a fókuszba, hogy éppen mire van szükséged, és kevésbé ragaszkodj az én ritmusomhoz.

A gyakorlatsor végén mindenképp szánj időt egy kis relaxációra, kb. 5 percig.

Jó gyakorlást és felfrissülést kívánok! Ha tetszik, like-old és kövesd a csatornát, hogy értesülj az újabb videók feltöltéséről.

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?