Workshopok és Jógatáborok – FreshUp Ágival

FreshUp Yoga Academy hatha jógaoktató képzés - magyar, angol, rugalmas, online

Az órát tartja: FreshUp Ági | Helyszín: FreshUpZone Stúdió | Óra szintje: Haladó, Kezdő

A workshopjaim interaktív és gyakorlatorientált módon mutatnak be egy-egy jóga témát. Az általában három órás időtartam alatt a célom, hogy az adott témába betekintést nyerj és a mindennapi életedbe beiktatható gyakorlati módszereket nyújtson számodra. A workshopok pontos témája felől érdeklődj alább a workshop megnevezésű eseményekben.

A jógatáborjaim egy hosszú hétvégés vagy teljes hetes időtartamban lehetőséget biztosítanak számodra, hogy elszakadva a hétköznapi jövés-menéstől újrahangold magad a jógikus életmód módszereivel. A közös program mindig tartalmaz reggeli és esti jógagyakorlást/meditációt, közös főzést és étkezést. Célom, hogy saját tapasztalatokkal gazdagodva, nagyobb belső nyugalommal és felfrissülve térj haza. Az egyes jógatáborok témáit, programjait alább az adott jógatábor leírásában olvashatsz.

Szeretettel látlak valamely programomon, akár régóta jógázol, akár új vagy!

FreshUpZone Stúdió

Mühlgrundgasse 3, Bécs, Ausztria

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

Kérdésed van? Írj nekem!

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?