Jóga a Parkban – FreshUp Ágival

Az órát tartja: FreshUp Ági | Helyszín: FreshUpZone Stúdió | Óra szintje: Haladó, Kezdő

A természetben jógázni teljesen más, mint stúdióban. Megélni 90 percet teljes tudatosságban és a jelenben, megtanít másként értékelni a természetet. A folyamatosan áramló, mély légzés a természetben végezve a leghatásosabb, ahogy teljes levegőcserét végzel.  a sejtjeid mélyéig megújulsz.

Igazi mestered a természet, mert a jóga közben rád küldött impulzusaira másként reagálsz. A szellőnek lehet épp örülsz, ahogy a felhevült tested hűsíti egy harcos egyes pózban és nem érdekel, hogy épp az arcodba fújja a hajad; a nap melege a mellkasodon feltölt energiával egy hátrahajlás során; vagy épp egy légy az izzadt testeden mászkálva tanít meg, hogy a harcos kettes pózt akkor is tartsd ha épp csiklandoz. Pratyahara, ahogy a jóga mondja.

Töltekezz és tanulj a természettől erőt, harmóniát, stabilitást. A szabadban végzett jóga az időjárástól függ, így a következő alkalmakat kövesd itt és jelentkezz be, mert változás esetén így tudlak értesíteni.

FreshUpZone Stúdió

Mühlgrundgasse 3, Bécs, Ausztria

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

Kérdésed van? Írj nekem!

Hashtags: 

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?