Páros Jóga – FreshUp Ágival

Az órát tartja: FreshUp Ági | Helyszín: FreshUpZone Stúdió | Óra szintje: Haladó, Kezdő

Különleges élmény a páros jóga. Akár a pároddal, akár egy hozzád közel álló emberrel érkezel, ez a jógaóra más lesz. Az órát –  a ráhangolódástól a hatha ászanáin át a relaxációig – a pároddal végzed, amely intezívebb érzékelést és nagyobb koncentrációt igényel tőled is és tőle is. A kapcsolódás pontja főként az érintés, a kézfogás és ezáltal az egyensúly megteremtése.

Egyensúly, bizalomépítés. A páros jóga erősíti a partnerek közti bizalmat, hisz az ászanához mindkettőtök kell, mindenkinek bele kell tennie magát, erőt kifejteni úgy, hogy közben nem lesz egyikőtök sem domináns – éppúgy, mint egy harmonikus párkapcsolatban. Egyes pózok nagy bizalmat követelnek tőled és a párodtól is, például amikor babapózban ráfekszel a másikra.

Játékosság, közös élmény. Habár a jóga alapvetően fegyelmet igényel, a páros jógán mégis többször ejtünk el egy mosolyt vagy akár hangos kacagásba torkollunk egy-egy gyakorlat kivitelezésekor. A páros jóga rendszeres végzése párterápiának is kiváló, mert a jóga ideje alatt mély koncentrációval figyelünk a másikra, szavak helyett a szemeddel, az érintéseddel kommunikálsz és a relaxációt kellemes masszázzsal indítjuk.

Rendszeres páros jóga hatása:

  • intenzívebb nyújtás a hátban, lábakban
  • egyensúly fejlesztés
  • önbizalom növelés
  • bizalomépítés a társad irányába
  • egymásra hangolódás és nagyobb harmónia a társaddal.

FreshUpZone Stúdió

Mühlgrundgasse 3, Bécs, Ausztria

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

Kérdésed van? Írj nekem!

Hashtags: 

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?