Kismama Jóga – FreshUp Ágival

Az órát tartja: FreshUp Ági | Helyszín: FreshUpZone Stúdió | Óra szintje: Haladó, Kezdő

Kismamák igényeire adaptált jógarendszer, amely kifejezetten a változáshoz való alkalmazkodást támogatja. A gyakorlatokat többnyire lágy, folyamatosan áramló mozdulatsorokkal végezzük, amelyek segíti a kismama kellemetlen tüneteit enyhíteni, és a ritmussal fejlesszük a baba idegrendszerét. A gyakorlatokat a babával “együtt”, harmonikusan végezzük.

Légzés, koncentráció, lazítás. A gyakorlatok során több olyan légzőgyakorlatot végzünk, amelyek nemcsak az aktuális pillanatban nyújtanak megkönnyebbülést, hanem a vajúdás és a szülés (születés) alatt igen hasznosan támogatja a baba születését. A foglalkozás szerves része a tér teremtése a baba számára és a tudatos lazítás (megtanulása), amelyek segítik a kismamát az egyre növekvő pocak okozta kellemetlenségek enyhítésében.

Tonizálja az izmokat, belső erőt ad. Fókuszunk az igen fontos területek átmozgatásán van, mint például a csípők, a gáti terület, a combok, a vállak, a karok és a mellek területe. A szülés bennünk – nőkben – ösztönösen bennünk van, csak meg kell nyíljunk előtte. A kismama jógán erősítjük az ösztöneinkre való figyelmünket, az intuiciónkba vetett bizalmunkat, és erősítjük azt az ösztönös, belső erőt, amellyel a baba születését gördülékenyen támogatni tudjuk.

A 14.héttől a várandósság utolsó percéig részt vehetsz a kismama foglalkozásokon, orvosi konzultáció (hozzájárulás) után. Jógás vagy sport előélet nem szükséges. Alkalmanként apukákkal közös foglalkozást is szoktunk szervezni.

Om Tat Sat,

FreshUp Ági

FreshUpZone Stúdió

Mühlgrundgasse 3, Bécs, Ausztria

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

Kérdésed van? Írj nekem!

Hashtags: 

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?