Légzéssel áramló jóga

Légzéssel áramló jóga Attilával - Jóga Mindennap

Oktató: FreshUp ÁgiStílus: Hatha, Vinyasa Flow| Speciális terület:  Flow jóga, Teljes testet átmozgató | Szint: Gyakorlott | Videó hossza: 20 perc | Videó típusa: Ingyenes

A mai jógatársam, Attila, aki már nem kezdő jógi. A fizikai gyakorláson túl rendszeresen meditál és sokat foglalkozik az önvalója megismerésével egész mélyen. Amikor jelezte, hogy jön hozzám jógázni rögtön megihletett. Így születetett egy három részből álló gyakorlatsor.

A gyakorlásunk ezen első részében egy áramló sorozatot végzünk, amelyet több helyen holdüdvözletnek hívnak. A lelassult, áramló légzésünket szinkronban kísérik a mozdulataink, és jelentősen erősítik a koncentrációképességünket. Az egész testet nem csak átmozgattuk vele, hanem jól át is melegítettük a testünket, ezért bemelegítésnek is megfelel.

Az Attilával készül videókból a második rész mellkas- és vállövnyitó gyakorlatokat tartalmaz, míg a harmadik egy teljes shavasana, azaz relaxáció. A három videó jól összeköthető.

Ha te is szeretnél velem saját videót készíteni, amelyben a gyakorlatsor rád van szabva, akkor írj a Jóga Mindennap csapatának.

Jóga Mindennap partner vagyok: https://jogamindennap.hu/partner/freshup-agi/

…………

Légy tudatos!

Mozogj teljes odafigyeléssel, lélegezz lassan, mélyen! A mozgásod mindig legyen összhangban légzéseddel!

Az alábbi gyakorlatok saját magamnak készülnek, és bemutató szándékúak. Mindenkinek más a teste, a terhelhetősége, a rugalmassága, az egészsége, ezért a mások által (általam is) végzett gyakorlatok nem egységesen alkalmasak mindenkinek. Az esetlegesen szükséges orvosi kezeléseket nem helyettesíti!

A videó a legnagyobb gondossággal készült, azonban még így is – mint minden mozgásforma – sérülést okozhat. A videó készítői és terjesztői kizárnak bárminemű felelőlésséget, amely az alábbi gyakorlatsorral kapcsolatban felmerülne.

Javasolom, hogy először nézd végig a videó anyagát, és győződj meg róla, hogy alkalmas vagy a gyakorlatsor sérülésmentes elvégzésére.

…………

Ez a videó szerzői jogvédelem alatt áll. A videót, illetve annak részeit másolni, reprodukálni, rögzíteni, tárolni bármilyen formában és bármilyen eszközzel – elektronikus úton vagy bármilyen más módon – a szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?