108 napüdvözlet Norvégiából – Live Stream

Oktató: FreshUp ÁgiStílus: Hatha, Vinyasa Flow| Speciális terület:  Napüdvözlet | Szint: Haladó | Videó hossza: 60 perc | Videó típusa: Ingyenes

Július 27-én volt a 2017-es év harmadik 10 milliószoros napja. Ezen a napon minden gondolatunk, szándékunk és elképzelésünk 10 milliószorosával hat.

Teremts magdnak te is! Ez alkalomból a jóga tradiciót követve a 108-as szám volt a nap apropója, azaz 108-szor csináltam meg egymás után a napüdvözletet.

Bárhol is vagy a tízmilliószoros napokon, nem kell lemaradnod a teljesítésről, hisz felvételről megcsinálhatod velem. A 108-at számolom, te csak gyere velem.

A gyakorlás nem igényel előképzettséget, csupán elszántságot. A gyakorlást mozgó meditációnak is hívják.

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?