Bevezetés a meditációba 1. – FreshUpYoga

Oktató: FreshUp ÁgiStílus: Meditáció| Speciális terület:  Reggeli jóga | Szint: Kezdő | Videó hossza: 10 perc | Videó típusa: Ingyenes

Légy őszinte! Hova fordulsz, amikor nehézségekkel, lelki bajokkal kell szembenézned, vagy egyszerűen csak nehezen ébredsz nap, mint nap, netán az elalvás okoz gondot?

Ha hajlamos vagy a körülményeket, másokat okolni vagy éppen a külső környezetből nyerni a pillanatnyi megváltást hozó enyhülést, akkor állj meg, mert jó helyen vagy!

A megoldás és nyugalom forrása te magad vagy! Csak le kell csillapítani a tested és az elméd, hogy megérezd azt a mérhetetlen nyugalmat és kreatív erőt, amely ott van benned is.

Engedd, hogy ezen az úton vezesselek és különböző technikákkal megismertessem veled a meditáció lehetőségét, amely megnyitja előtt a belső világod.

A Bevezetés a meditációba című sorozat érted és neked készült. Ülj le minden nap erre a 10 percre és engedd vezetni magad az instrukcióimmal. Keresd a többi videómat is ebben a témában, és türelmesen tanulj. Megéri.

FreshUp Ági vagyok, elkötelezett jógi a mindennapokban. A jóga számomra önmagamban kezdődik, aztán a mindennapi életben, az ébredésemkor, a konyhában, a másokkal való viselkedésemben, a családom körül és a tanítványaim, stb. esetében teljesedik ki. Mottóm az, hogy lehet egészségesen, könnyedén és boldogan élni a mai, rohanó világunkban. Örömmel hallok felőled is, és támogatlak ezen az úton.

Namaste,
FreshUp Ági

#Hashtags: 

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?