Hatha jóga MOST – FreshUp Ágival

Az órát tartja: FreshUp Ági | Helyszín: | Óra szintje: Haladó, Kezdő

Mozogni bárhol tudsz, tudatosságot és a jelenben maradás technikáját tanulni kevesebb helyen. A most hatalma című kurzus célja, hogy olyan szellemi táplálékot adjon neked, amely segít átalakítani a gondolkodásmódot, hogy a konfliktusokra más szemmel tekints, át tudd formálni úgy, hogy az ne nyomasszon (olyan sokáig, hogy az az egészséged romlásában megjelenjen) és meg tudj maradni a jelenben.

Engedd meg, hogy ezen az úton vezesselek, és engedd meg magadnak, hogy kilépj a mindennapi, megszokott világodból. A jógából vett technikákkal erősítjük ezt a tanulási utat. A hétfői gyakorlások természetesen tartalmaznak ászanázást, pránájámát, és kiegészítésként meditációt.

Szint: kezdőtől – haladóig, minden szintnek javasolt
Az óra hossza: 90 perc
Fókusz: mentális és testi erőnlét fokozása, befelé figyelés, tudatosság fokozása,

Örömmel látlak Téged is a gyakorlásokon.

FreshUp Ági

 

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

Kérdésed van? Írj nekem!

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?