Tiszta kommunikáció – Női jóga 12.

Kismama joga online trimeszter postpartum FreshUp Joga Mindennap

Miért kell visszaigazolás kívülről, amikor belül, a tested természetében minden tökéletes harmóniában van?

A tiszta, univerzális kommunikációban miért nem mersz hinni, és miért hiszel inkább a mások által kimondott szónak?

“A tiszta kommunikáció jóval túl mutat a szavak világán. Hiszem, hogy a szavak könnyedén úgy formálódnak, ahogyan azt a beszélő a számára előnyös szemszögéből szeretné tudni.

Ellenben a tiszta kommunikációban nincsen szépítés, nincsen hazugság. Az van, ami van. A feszültséggel teli vibrálás vagy a megnyugtató csendesség. Bármilyen vibrációt táplálsz az újabb vibrációt fog táplálni gondolatok, érzések, tettek vagy szavak terén. 

A torokcsakra nyitja meg a kaput a finomrezgés mezejének érzélésére. Tehát ha szeretnéd ezt a képességedet leporolni, erősíteni, akkor végezz finommozgásokat, állj meg egyes mozgások után, figyelj befelé, ahogyan azt a mostani két jógagyakorlatsor során és ha jársz a gerincjógámra, akkor ott is tapasztalhatod.

A finomregzés megtapasztalásának a kulcsa elsőként a befele figyelés, ezért a mostani jógagyakorlatsorokat lassan, elcsendesedve végezzük.”

A podcastomban eltérek a megszokott hétköznapi szófordulatoktól,  és neked, mint tudatos nőnek – sokkal magasabb szintről világítom meg a témát. Kezdd ezzel a programot, amit csak nővagyok tagok számára készítek.

Gyere velem, és érzékeld a finomrezgéseid!

Szeretettel,

Ági

Kérj hozzáférést a videókhoz, vagy ajándékozd ismerősödnek

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?