Hatha Jóga -FreshUp Ágival

Az órát tartja: FreshUp Ági | Helyszín: FreshUpZone Stúdió | Óra szintje: 

Egység és harmónia. A hatha jóga tradició szerint e kettő tartós megteremtésére törekszik. Ezért egy hatha jógaóra célja a fizikai, mentális és az érzelmi sík közötti összhang megteremtése. Ehhez alapvető a lazítás, a befelé figyelés, amelyet a légzés tudatos figyelmével, a teljes test átmozgatását, nyújtását, lazítását szolgáló ászanákkal, és relaxációval érünk el.

Mire számíthatsz? A fizikai átmozgatáson túl számos légzőgyakorlatot ismerhetsz meg, megtanulsz kikapcsolni, azaz lekapcsolódni a rohanó külvilág rezgéséről és könnyebben ellenállsz a stressz mindennapos negatív hatásainak. Az óráim során találkozhatsz még vizualizációs és meditációs technikákkal, tisztító gyakorlatokkal, mantrákkal, a pozitív gondolkodásnak erőt adó megerősítésékkel, illetve a jóga filozófia elemeivel.

Érthető nyelvezettel és vallási dogmák nélkül adom át számodra az óráimon a jóga értékes technikáit, hogy minél könnyebben megtapasztald a jóga áldásos hatásait saját magadon. A gyakorlatokat több variációban kapod, így a napi energiád szerint tudsz nehezíteni vagy könnyíteni a gyakorlatokon. Az ászanákat 5-7 légzésig tartjuk ki, lassan váltunk, és közepesen feszített izmokkal és bandákkal dolgozunk.

Rugalmassság, nyugalom, belső erő. A hatha jóga jótékony hatásai közül pár:

  • rugalmasabbá teszi a testet, kioldja a feszültségeket pl. a vállból, hátból,
  • megnyugtat mentális és érzelmi síkon,
  • fejleszti a tudatosságot és a koncentrációs képességet,
  • enyhíti/megszünteti a deréktáji fájdalmakat,
  • beolajozza az ízületeket,
  • beindítja a test öngyógyító folyamatait,
  • erősíti a szívet, csökkentheti a vérnyomást,
  • serkenti az agyműködést,
  • egyensúlyba hoz és tartós jó közérzetet biztosít.

Mindenkinek ajánlott. Szint: kezdőtől haladóig. Bárki elkezdheti nemre, korra való tekintet nélkül.

Díjmentes. A studióm jól felszerelt, jó minőségű jóga szőnyegekkel és kiegészítőkkel vár téged is, amelyeket bejelentkezett vendégként díjmenetesen igénybe vehetsz az óráimon.

Az óra nyelve: magyar

Bejelentkezés szükséges

Om Tat Sat,
FreshUp Ági

FreshUpZone Stúdió

Mühlgrundgasse 3, Bécs, Ausztria

FreshUp Ági

Ahogy a Hold is állandóan változik, úgy a te energiád is, azonban hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az egyensúlyát, amelyben boldogságot, nyugalmat és egyben tettre kész energiát érez. Közel 2000 tartott jógaóra tapasztalatával és YA-RYT 500 órás nemzetközi jógaokatóként vezetem a saját alkotásom, a Fresh Up Zone studiót Bécsben. Fontos szempont számomra a helyes kivitelezés, a rendszeresség és a fejlődés. A hatha alapú óráimon gyakran találkozhatsz anatómiai fókusszal, flow, yin és elemekkel, és kedvelem a fordított és egyensúlyozó testhelyzeteket. Jóga filozófiám …

Kérdésed van? Írj nekem!

Hashtags: 

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?