Saját utam – Nővagyok 24.

Kismama joga online trimeszter postpartum FreshUp Joga Mindennap

Milyen hivatást válasszak?

Merjek-e eltérni attól, aminek a szüleim neveltek?

Ha eddig ilyen karrierre, életúra vágytam, akkor most miért nem érzem magam benne jól?

Mi az én utam?

A saját utad megtalálásához transzformatív élményekre, felismerésekre és döntésekre van szükség. Ha nem érzed magad jól a bőrödben, akkor felmerül benned a kérdés, hogy mit tegyek. Merre menjek? Nem érdemes úgy lépni, hogy nem rendezed magad. Testileg-lelkileg és mentálisan.
Itt jön be megint a tudatosság, amellyel tükröt tartasz magad elé.
A rendszeres jógagyakorlás önmagában azt formálja benned, hogy megérezd, majd meg tudd fogalmazni ki is vagy valójában.
Ha megkérdezik tőled, hogy miért jógázol, akkor simán mondhatod, hogy azért, mert önmagad fejlődését akarod szolgálni és megtalálni a válaszokat arra, hogy ki is vagy valójában és mi a te utad. Az egyik válaszból jön a másik.  “

A mentális “jóga” után (podcast) jöhet a gyakorlás!

A gondolatoknál még fontosabbak a tettek. Irány a jógaszőnyeg, és gyakorolj!

Az önismereti felfedező úthoz jöjjenek techát a jóga eszközei!

Ha új vagy, itt tudsz tagásod váltani magadnak.

Szeretettel,

Ági

Kérj hozzáférést a videókhoz, vagy ajándékozd ismerősödnek

1 Hozzászólás
  1. Propst-Ferenczy Zsanett 2 év ago

    Sziasztok! Nagyon szuper ez a téma (is)! A bevezető gondolatokkal kapcsolatban én azon gondolkoztam el nagyon, hogy igen teljesen egyet értek azzal, hogy érdemes megviszgálni tetteink, döntéseink háttérmotivációit, és tudatosítani, hogy melyik döntésünkkel próbálunk meg vélt vagy valós elvárásoknak megfelelni. Ami engem a hétköznapokban picit összezavar és elbizonytalanít, hogy egy rendszerben élek. Egy házasságban, családban, ahol vannak ki illetve ki nem mondott elvárások, szükségletek, igények. Egyrészt az elvárások és szükségletek elkülönítése sem annyira egyszerű nekem, ami azért lenne fontos, mert utóbbiakat természetesen legalább a gyermekeim vonatkozásában ki szeretném elégíteni (legalábbis amennyire tudom :-D). De hogy teszek különbséget elvárások és szükségletek között? És mi van akkor amikor a saját és a mások szükségletei feloldhatatlannak tűnő konfliktusba kerülnek? Meddig tehető háttérbe az egyéni szükséglet anélkül, hogy maga a kapcsolat aminek érdekében a háttérbe tevés történik, ne sérüljön? És még milliónyi egyéb kérdés 🙂 Várom a meetinget, hogy Ti mit gondoltok!

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?