Tudatosság – Nővagyok 17.

Kismama joga online trimeszter postpartum FreshUp Joga Mindennap

Mi az, hogy tudatosnak lenni?

Neked mi a fő motivációd a tudatosság iránt?

“A tudatosságot nem nevezném egy stagnáló állapotnak, még akkor sem, ha könnyedén kijelentjük, hogy tudatos vagyok ebben, vagy te nagyon tudatosan kezeled azt a témád, de, és nagy DE véleményem szerint a tudatosság egy folyamat, és nem egy állapot. Minden aktuális, tudatosan észlelt helyzet tanít valamire és előrebb visz.

Én ebben tudom a legegyszerűbben megfogalmazni azt, hogy mi számomra a tudatosság. Egy olyan éber figyelemmel teli állapot, amikor nemcsak történnek velem az események, hanem tanulok is belőlük, levonom a következtetést, és építek rá, felhasználom arra, hogy …”

Gyere velem tovább a gondolataimat hallgatva, amelyek most különösen elgondolkoztatók. Nem elég csak annyit mondani, hogy tudatos vagyok. Ennél több kell! Tudnod kell mi hajt, miért akarsz emelni a tudatosságodon.  Erre adok pár irányadó elméletet  a podcastomban.

A gondolataim mellett pedig nagyon fontosak a tettek. Irány a jógaszőnyeg, és gyakorolj a témánkra épülpő yin és yang gyakorlatsorra, hallgasd a meditációt és fedezd fel a saját tudatossáog útját.

Felismerésekben gazdag hónapot kívánok!

Ha új vagy, itt tudsz tagásod váltani magadnak.

Szeretettel,

Ági

 

Kérj hozzáférést a videókhoz, vagy ajándékozd ismerősödnek

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?