108 napüdvözlet közös gyakorlás

2018. október 30-án

A napüdvözlet hagyomány szerint tizenkét testtartásból álló gyakorlatsor, amely lehetőséget kínál a hajlékonyságod és az erőd fokozására. E tizenkét ászanából álló sorozat a nap bármely szakában végezhető, de javasolt reggel, ébredés után fél órával végezni. A tartások egymásutánisága biztosítja, hogy minden nagyobb izomcsoportot és ízületet átmozgass és beindítsák a belső tüzed, amely egész nap veled tart mentális és testi szinten egyaránt.

A gyakorlást kezdd könnyedén, megfigyelve a tested határait, majd a sorozatok előrehaladásával egyre jobban visszanyered a tested rugalmasságát. Ráhangol és növeli a testtudatosságod, és olyan kellemes érzetet nyújt, hogy lehet abba sem akarod hagyni.

Ha 108-nál tartanál, akkor hagyd abba 😉 és csatlakozz a jóga megmozdulásukhoz 2018. OKTÓBER 30-án élőben. Számos verziója létezik a napüdvözletnek, mi az alábbit fogjuk közösen végezni.

Miért 108? Olvass tovább

108 napüdvözlet könnyített sorozat 12 mozdulata

108 napüdvözlet sorozat 12 mozdulata

Gyakorolni tudsz a videótárunkban található Ébresztő napüdvözlet sorozat – FreshUp Yoga videóra is.

Jógastúdiók, ahol te is velünk csinálhatod a 108 napüdvözletet

 

 

ha nem tudsz egyik stúdióba sem elmenni, csináld végig az online közvetítés alapján, ha nem jó az időpont a videót bármikor vissza tudod nézni.

Iratkozz fel YouTube csatornánkra, hogy ne maradj le.

Te is jógaoktató vagy? Csatlakozz kezdeményezésünkhöz és kínálj te is október 30-án lehetőséget az érdeklődőknek! Vedd fel velünk egyszerűen a kapcsolatot vagy Csatlakozz jógaoktatói csapatunkhoz: Regisztrálj Partnernek ingyenesen.

Ízelítő a korábbi 108-akból

108 napüdvözlet közös gyakorlás okt. 30 - Jóga Mindennap cover

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?