Spontán óralátogató vagyok

12,90  9,90 

Részletek:

  • 1 élő online jógaórára érvényes
  • 90 perc / alkalom
  • felhasználható a vásárlástól számított 1 héten belül
  • hatha alapú változatos, dinamikus jógaórák és freshupos extrák
  • kezdés 18:00
  • kedd: gerincjóga (kundalini és hatha jóga elemekkel)
  • csütörtök: freshupos tematizált hatha jóga (kundalini elemek előfordulhatnak)
  • platform: facebook vagy zoom (internet és laptop vagy számítógép szükséges hozzá.

Csatlakozni a jógaórára úgy tudsz, hogy veszel bérletet vagy ezt a jegyet, és bekerülsz az élő jógaórás csoportomba, ahol küldöm a csatlakozáshoz szükséges részleteket emailben.

“Nővagyok” program tagjai 50% kedvezménnyel vehetnek bérletet. Kód a nővagyokos emailemben vagy írj nekem.

Elköteleződésre van szükség a jóga gyakorláshoz , ezért van határideje a bérletnek. Szánd el magad, hogy heti 1x vagy 2x jógázol, és jelenj meg. Találkozzunk rendszeresen, kitartóan.

Az óra folyamán nincs módon figyelni az ászana kivitelezésed, de utána bátran írj nekem az egyéni kérdéseiddel kapcsolatban, akár ha alternatív ászana vagy könnyítés kell.

Fontos:

  1. Keresd az emailem a promo és spam mappákban is, jelöld fontosnak és húzd át a beérkezők közé. Így fogod csak látni az emailjeim (hello kukac jogamindennap pont hu)

2. Az órát pontosan kezdjük. Az online térben való csatlakozásra a kezdésig van lehetőség, amint elkezdjük az órát, nem lehet csatlakozni, akkor sem ha jelentkeztél. (Ez azért, hogy tiszteljük az órakezdést, a társainkat és tartsd be a tervezett énidőt.) Ugyanúgy egy alkalomnak számít, mintha részt vettél volna.

3. Nem kell bejelentkezni, de mindig örülök, ha írsz, hogy jössz, és ez neked is nagyobb motivációt ad, hogy tényleg ott legyél.

4. Az órák nem tekinthetők vissza.

5. A te tested, a te határaid. A jelentkezéseddel elfogadod a jógaóra szabályzatát, miszerint ismered a tested határaid, a betegségeid, és ezek fényében jógázol. A jógagyakorás során a teljes kontrol a tested és az elméd felett te magad vagy, így a teljes felelősséget is te viseled önmagad biztonsága és egészsége iránt.

5. Amennyiben banki utalással fizetsz és 12 órán belül vagy a jógaórától, amin részt akarsz venni, úgy küldd el emailben a sikeres fizetésről szóló visszaigazolást, így biztosan értesülök rólad, és küldöm a részleteket. (bankkártyás fizetésnél erre nincs szükség)

Kérdés esetén vedd fel velem bátran a kapcsolatot.

Szeretettel,

Ági

Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?