[1. nap] Átalakulás – 31 napos “Nővagyok” utazás

Az átalakulás forrása benned van, a köldök területén hordozod.
Ez a yin jóga-gyakorlatsor maximálisan relaxál, könnyed és mégis erősítőként hat az ízületekre, és megnyugtató az idegrendszeredre.
Ideális este, a nap végén elvégezni, és ebben a nyugalmi állapotban elmenni aludni.
Várj még!
Kérlek adj visszajelzést, hogy hogyan érezted magad a gyakorlás végén. Bármi kérdésed van a gyakorlatokkal kapcsolatokban, írj. Ne okozz magadnak fájdalmat sose!

20 perc yin jóga - ráhangolódás, kobrapóz és derék átmozgatása + 5 perc shavasana

Bónusz

Készítsd el magadnak ezt a finom és nyugtató házi teát! 
Szerezz magadnak pár perc nyugalmat és énidőt a teát kortyolgatva. Mi lenne ha jóga után a kezedet melengetve a bögre teával összeszednéd azt a három dolgot, amelyben változtást szeretnél elindítani. Írd, és írd meg nekem is bátran
Recept

Még valami:

Elindultál egy úton! Hurrá!

Sok sok felismerést kívánok neked a 31 nap során, amelyek igenis támogatnak abban, hogy felszabadultabban és könnyedebben élj meg egy szituációt a mindennapjaidban.
És igenis beszélj a felismeréseidről. Írj alább hozzászólást, gyere a meetingekre, hallgasd azokat vissza, gyere a Nővagyok elvonulásra és csatlakozz a Nővagyok törzs tagjaihoz.
Mind-mind egy biztonságos, zárt körű és bizalomteljes fórum arra, hogy felszínre hozz és feloldj berögződéseket magamban. A Nővagyok törzs az ilyen irányú lelki gyógyulásod biztonságos színtere lehet. 
Várom, várjuk a kapcsolódást veled!
Csodás hónapot kívánok!
Ági
0 Hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

JógaMindennap - 2022.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Bejelentkezem

Elfelejtetted a jelszvad?